Frk. Barners Kælder
Restaurant

Frk. Barners Kælder

Helgolandsgade 8 A | 1653 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Traditionel dansk restaurant 

2.

Tæt ved Hovedbanegården 

3.

smørrebrød og stegt flæsk 

Profil

Klassisk dansk restaurant på Vesterbro

Pris
Åbningstider
Køkkenet er åbent:
Alle dage: 12-16 og 17.30-22

Baren er åben så længe det er hyggeligt.
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Frk. Barners ligger tæt på alt, og samtidig godt gemt, i en lille gade på Vesterbro mellem smukke gamle bygninger. Terrassen er omkranset af en lav mur, så man får læ og alligevel kan følge livet i Helgolandsgade. Overdækningen på terrassen sikrer en længere sommer for de af sine gæster, som nyder udelivet, hvadenten de er til et enkelt glas eller et godt måltid.

Nogle få trin ned af trappen og man befinder sig i det hyggeligste gamle københavnermiljø med små borde, dækket af rød- og hvidternede duge, restaurantens historie som dækserviet, og snapseglassene står klar til at skylle halsen med Frk. Barners store snapseudvalg. 

Restauranten er godt besøgt af lokale og turister fra hele verden, som gerne vil have en ´dansk` oplevelse. Maden er traditionelle, hjemmelavede retter fra både det kolde, lune og varme køkken, smørrebrød samt frokostplatte. Her er ganske enkelt mad for enhver, som nyder det gode gamle danske køkken.

Baren er godt udstyret og skænker gerne for sine gæster, også efter maden. Baren er åben, så længe det er hyggeligt, og for selskaber er der mulighed for at blive til kl. 02.

I forbindelse med restauranten er et stort og ligeså hyggeligt selskabslokale med egen bar, som ofte benyttes som en del af restauranten, men kan bookes til festlige arrangementer.

Maden kan desuden hentes som take away i baren ved indgangen.

Andre spisesteder