Fresh sushi
Restaurant

Fresh sushi

Bremensgade 77 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Sushi restaurant

2.

Nær Amager Strand

3.

Nær Lergravsparken

Profil

Sushirestaurant og take away på Amager

Pris
Menu

80 -

Åbningstider

Mandag-fredag: 15:00-22:00
Lørdag og søndag: 12:00-22:00

I det lokale lige ved Lergravsparken station, hvor Fresh Sushi ligger, har der i flere år været café, men det er nu blevet overtaget af en kineser med ti års erfaring fra flere forskellige kinesiske og japanske restauranter.

På menuen findes ud over et stort udvalg af sushi, makiruller, nigiri og sashimi også et pænt udvalg af retter uden rå fisk, blandt andet sticks, rispapirruller og kinesiske retter som pekingsuppe, stegt oksekød, kylling i karry, stegte ris og nudler med frit valg af forskellige slags kød.

Placeringen lige ved stationen gør, at det er oplagt at tage sushi fra Fresh Sushi med hjem eller til stranden, hvilket mange kunder gør, men der er også plads til 30 spisende gæster i den lille restaurant, der er stilrent indrettet i enkel, asiatisk stil.

Betjeningen er venlig og meget imødekommende, og fra drikkevarekortet kan man vælge mellem sodavand, japansk øl, dansk øl og sake.

Prisniveauet på både mad og drikkevarer er ganske fornuftigt, og det er værd at holde øje med månedens tilbud, som byder på frisk sushi til ekstra gode priser.

Andre spisesteder

Bestil bord på Fresh sushi

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Fresh sushi