formel B

Klassisk dansk/fransk med et tvist og en stjerne i Michelinguiden
Åbningstider:  Tirsdag - lørdag 18-01
Køkkenet lukker klokken 22

Frokoståbent for mindre selskaber efter aftale
Priser:
Menuer fra 900,-

Gourmetrestauranten formel B ligger i den ende af Vesterbrogade, der vender mod Søndermarken, og selvom konceptet er blevet ændret fra topgourmet til en mere low key stil, er det fortsat den fineste restaurant på Ydre Vesterbro.

Da de to ejere og køkkenchefer, Kristian Møller og Rune Jochumsen, overtog restauranten, havde den levet en omskiftelig tilværelse, siden den kendte TV-kok Henrik Boserup i 1990'erne indrettede lokalet efter alle kunstens regler, og siden overlod det til skiftende ejere og køkkenchefer. Møller og Jochumsen fik vendt skuden og arbejdede målrettet mod at få en stjerne i Michelinguiden. De fik stjernen i 2004, og siden da er den lille restaurant blevet udvidet, så den nu er dobbelt så stor.

Den gode stemning er dog stadig intakt, og selvom der er skruet ned for prisniveauet, er maden stadig helt i top.

Vinkortet er meget omfattende, og vægten er lagt på kendte områder i 'den gamle verden'. Sommelier og restaurantchef Martin Bek giver kyndig vejledning i vinvalg og sammensætter vinmenuer, der passer til maden.

formel B

Vesterbrogade 182
1800 Frederiksberg C

Profil: Klassisk dansk/fransk med et tvist og en stjerne i Michelinguiden

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag 18-01
Køkkenet lukker klokken 22

Frokoståbent for mindre selskaber efter aftale

Priser:
Menuer fra 900,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5772) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5772)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Dansk   Gourmet   Fransk  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til formel B

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: