Forlæns & Baglæns

Delemad og cocktails til frokost og aften i Aarhus
Åbningstider:  Tirsdag - onsdag: kl. 12:00 - 23:00
Torsdag - lørdag: kl. 12:00 - 02:00

Forlæns & Baglæns har igennem 10 år været med til at præge den hippe Jægergårdsgade, som emmer af kultur og skæve butikker. Restauranten er meget populær hos de lokale som ofte kommer forbi, hvad enten det er til en frisklavet økologisk kaffe med hjemmebagt kage, hjemmelavede tapas eller lækre og gavmilde cocktails senere på aftenen.

Indretningen er hyggelig med farverige tapeter, flotte retro lamper, stole og herlige puder. Kopper og tallerkener er forskellige fra hinanden og selvom det hele virker lidt tilfældigt, er der intet tilfældigt over det. Lisbeth som har startet og drevet Forlæns og Baglæns i alle årene, lægger hjerte i alle detaljer og har skabt en stue med plads til mangfoldigheden. I løbet af dagen kan man opleve mange forskellige gæster, lige fra unge studerende, som hygger med en lækker Iskaffe, til turister fra nær og fjern, som har hørt om dette lidt specielle sted i Århus.  

Restauranten har åbent både til frokost og aften. Maden er hjemmelavet og af friske råvarer. Der er fokus på delemad, små og store tapas, men også lækre menuer som aftales med restauranten. Her er en høj grad af fleksibilitet, så det er blot at fortælle hvis man har nogle særlige ønsker, også til mindre selskaber.

Med til god mad, hører der sig gode drikkevarer. Derfor bydes der her på forskellige special øl, vin og økologiske safter.

Foran restauranten kan man sidde ved små hyggelige borde og nyde mad, drikke samt livet på den populære Jægergårdsgade.

 

 

Forlæns & Baglæns

Jægergårdsgade 23 1
8000 Århus C

Profil: Delemad og cocktails til frokost og aften i Aarhus

Åbningstider:
Tirsdag - onsdag: kl. 12:00 - 23:00
Torsdag - lørdag: kl. 12:00 - 02:00

array(1) { [2286]=> string(36) "Tapas menukort fra Forlæns & Baglæns" }

Tapas menukort fra Forlæns & Baglæns

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=10540) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=10540)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Forlæns & Baglæns

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: