FineDining
Restaurant

FineDining

Kastrup Strandpark 1 | 2770
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Ekslusiv catering med lokaler i Kastrup Strandpark

Pris
Åbningstider
Selskaber kan arrangeres året rundt

FineDining er et cateringfirma, som har specialiseret sig i catering til de lidt mere kræsne, men er det en klassisk menu eller en enkel buffet, man er ude efter, er det også noget, FineDining kan stå for.

FineDining har tilknytning til Restaurant Kastrup Strandpark , som ligger i Kastrup Strandpark. Der er mulighed for at få leveret mad ud af huset, men restaurantens fine lokaler kan også meget vel danne rammen om fx et dagsmøde, en konfirmation eller en firmafest i helt unikke rammer.

Maden laves af dygtige kokke, som før har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter. Menuen sammensættes i samarbejde med gæsten, men fællesnævneren er, at der tages udgangspunkt i sæsonens råvarer, at alt laves fra bunden – og gerne med et twist, medmindre man ønsker det helt klassisk.

Til receptioner, temafester og stående events har folkene bag FineDining udviklet et koncept, de kalder ”cup food”, hvor maden serveres gaffelvenligt i smukke glas, som er lige til at have i hånden. De mange glas tager sig smukt ud, når de står på en buffet, og det æstetiske er noget, folkene bag FineDining lægger meget vægt på – selvom smagen selvfølgelig er det vigtigste, må maden også gerne være pæn at kigge på.

Andre spisesteder

Bestil bord på FineDining

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra FineDining