FineDining

Ekslusiv catering med lokaler i Kastrup Strandpark
Åbningstider:  Selskaber kan arrangeres året rundt

FineDining er et cateringfirma, som har specialiseret sig i catering til de lidt mere kræsne, men er det en klassisk menu eller en enkel buffet, man er ude efter, er det også noget, FineDining kan stå for.

FineDining har tilknytning til Restaurant Kastrup Strandpark , som ligger i Kastrup Strandpark. Der er mulighed for at få leveret mad ud af huset, men restaurantens fine lokaler kan også meget vel danne rammen om fx et dagsmøde, en konfirmation eller en firmafest i helt unikke rammer.

Maden laves af dygtige kokke, som før har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter. Menuen sammensættes i samarbejde med gæsten, men fællesnævneren er, at der tages udgangspunkt i sæsonens råvarer, at alt laves fra bunden – og gerne med et twist, medmindre man ønsker det helt klassisk.

Til receptioner, temafester og stående events har folkene bag FineDining udviklet et koncept, de kalder ”cup food”, hvor maden serveres gaffelvenligt i smukke glas, som er lige til at have i hånden. De mange glas tager sig smukt ud, når de står på en buffet, og det æstetiske er noget, folkene bag FineDining lægger meget vægt på – selvom smagen selvfølgelig er det vigtigste, må maden også gerne være pæn at kigge på.

FineDining

Kastrup Strandpark 1
2770 Kastrup

Profil: Ekslusiv catering med lokaler i Kastrup Strandpark

Åbningstider:
Selskaber kan arrangeres året rundt

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15441) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15441)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Restaurant Royal Golf
Center Boulevard 4

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til FineDining

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: