Italiensk trattoria, pizzeria og vinbar ved Kongens Nytorv
Åbningstider:  Søn til ons 12.00 til 22.00

Tor til lør 12.00 til 23.00

Priser: Hovedretter fra 125,- til 235,-

Når man ser den lille indgang til FIAT på Kongens Nytorv, skal man ikke lade sig narre. To skridt inde ad døren er de store armbevægelser i gang. En ægte italiener er rykket ind i hjertet af København og kalder sig Trattoria FIAT, som er det officielle kælenavn for Fondazione Italiana Alimentari Totale.

Der er ægte højrøstet italiensk stemning i de 2 etager, som er gennemført smagfuldt indrettet. Restauranten er delt i to; spiseafdeling i den forreste del og vinbar i den bageste. I atriumgården mellem de to afdelinger ligger FIATs fantastiske gårdhave.

Det autentiske køkken laver ikke kun pizza bagt i ægte stenovn med brænde, men serverer et stort udvalg af antipasti og pastaer, samt kød, fjerkræ og fiskeretter. Vinkortet indeholder vine fra de bedste producenter i Italien, og udvalget af grappa er imponerende.

FIAT Vinbar Bagest i lokalet finder man FIAT Vinbar, et oplagt sted til et glas vin og antipasti efter fyraften eller inden en god middag. Her serveres dejlige italienske vine med antipasti i en gennemført, italiensk atmosfære.

I Vinbaren arrangeres vinsmagninger for både små og større grupper - kontakt blot FIAT og personalet vil sætte rammerne for et smagfuld arrangement.

Hvis man vil flytte den italienske stemning hjem til sig selv, er der take away lige inden for døren, der leverer varen pronto.

Selskaber arrangeres ved 9 gæster og derover med særlige menutilbud.

FIAT

Kongens Nytorv 18
1050 København K

Profil: Italiensk trattoria, pizzeria og vinbar ved Kongens Nytorv

Åbningstider:
Søn til ons 12.00 til 22.00

Tor til lør 12.00 til 23.00

Priser:
Hovedretter fra 125,- til 235,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6897) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6897)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Cafe Ultimo i Tivoli
Vesterbrogade 3, 1620 København V

Cafè Victor
Ny Østergade 8, 1101 København K

Quote
Kongens Nytorv 8-16, 1050 København K

Ravage
Kongens Nytorv 16

Restaurant Kanalen
Wilders Plads 2, 1403 København K

The Dining Room
Amager Boulevard 70, 2300 København S

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til FIAT

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: