FIAT
Restaurant

FIAT

Kongens Nytorv 18  | 1050 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk trattoria

2.

Vinbar og gårdhave

3.

Kongens Nytorv

Profil

Italiensk trattoria, pizzeria og vinbar ved Kongens Nytorv

Pris
Hovedret

125 - 235

Åbningstider
Søn til ons 12.00 til 22.00

Tor til lør 12.00 til 23.00

Når man ser den lille indgang til FIAT på Kongens Nytorv, skal man ikke lade sig narre. To skridt inde ad døren er de store armbevægelser i gang. En ægte italiener er rykket ind i hjertet af København og kalder sig Trattoria FIAT, som er det officielle kælenavn for Fondazione Italiana Alimentari Totale.

Der er ægte højrøstet italiensk stemning i de 2 etager, som er gennemført smagfuldt indrettet. Restauranten er delt i to; spiseafdeling i den forreste del og vinbar i den bageste. I atriumgården mellem de to afdelinger ligger FIATs fantastiske gårdhave.

Det autentiske køkken laver ikke kun pizza bagt i ægte stenovn med brænde, men serverer et stort udvalg af antipasti og pastaer, samt kød, fjerkræ og fiskeretter. Vinkortet indeholder vine fra de bedste producenter i Italien, og udvalget af grappa er imponerende.

FIAT Vinbar Bagest i lokalet finder man FIAT Vinbar, et oplagt sted til et glas vin og antipasti efter fyraften eller inden en god middag. Her serveres dejlige italienske vine med antipasti i en gennemført, italiensk atmosfære.

I Vinbaren arrangeres vinsmagninger for både små og større grupper - kontakt blot FIAT og personalet vil sætte rammerne for et smagfuld arrangement.

Hvis man vil flytte den italienske stemning hjem til sig selv, er der take away lige inden for døren, der leverer varen pronto.

Selskaber arrangeres ved 9 gæster og derover med særlige menutilbud.

Andre spisesteder

Bestil bord på FIAT

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra FIAT