Ferdinand

Ferdinand

Åboulevarden 28 8000 Århus C | 8000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Fransk brasserie ved åen i Århus

Pris
Frokost

115 - 225

Hovedret

165 - 295

Menu

425 -

Åbningstider

Åbningstider for køkkenet:
Mandag til torsdag fra kl.12.00 til 21.00
Fredag og lørdag fra kl 12.00 til 22.00
Køkkenet har lukket mellem kl 15.00 til 18.00

Ved det populære område ved åen i Aarhus, ligger Ferdinand, som både er et hotel, en restaurant og en bar. Det anerkendte køkken serverer lækker gastronomi ud fra tanken om det moderne europæiske køkken, med naturligt fokus på brug af lokale danske råvare og altid den højeste kvalitet. I restauranten kan kokkenes arbejde følges i det åbne køkken – hvorfra duften af det lækre mad breder i restauranten og skaber hygge og nærvær til gæsterne. Stemningen er uformel og afslappet, kokkene servere selv maden og tjenerne står for vejledning af vin og hyggen om gæsterne.

Køkkenet Til frokost kan vælges mellem lækre frokostretter, som fx Tatare de Boeuf, Chevre Chaud, Rib Eye eller man kan prøve kokkens bræt med 3, 4 eller 5 retter.

Om aftenen servere Ferdinand den populære Tasting menu, hvor der tilbydes en række små måltider, som giver mulighed for flere retter og smagsoplevelser, i tastingmenuen svarer to retter svarer til en hovedret og der er derfor mulighed for at vælge flere retter. Ellers kan der også vælges en fastsat 4-retters menu, der skifter efter årsiderne.

Vinkortet er omfattende, med et stort udvalg af champagner og europæiske vine i alle prisklasser.  

 

Arrangementer: Vinsmagning, eksklusive vinsmagninger, intimkoncerter og børneaftener – se hjemmesiden for mere info

 

Bestil bord på Ferdinand

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ferdinand