Famo Metro
Restaurant

Famo Metro

Øster Søgade 114 | 2100
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Populær og rustik italiensk restaurant

Pris
Hovedret

200 -

Menu

300 - 400

Åbningstider
Mandag-lørdag: 18.00-24.00
Køkkenet lukker klokken 22.00 alle dage
Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Famo Metro er den tredje restaurant i Famo-familien og åbnede i sensommeren 2010, lige ved siden af Sortedamssøen på Østerbro. Ligesom på de to øvrige Famo-restauranter - Famo 51 på Gammel Kongevej og Famo i Saxogade - lægges der her vægt på at servere enkel, rustik italiensk mad, hvor smagen og sæsonens gode råvarer er i centrum. Denne formel, kombineret med et prisniveau, hvor mange har råd til at være med, har sikret den lille restaurantkæde solid succes og mange anmelderroser.

Menuen skifter dagligt, så det er sæsonens råvarer og tilgangen fra torvet, der bestemmer. Retterne kan både vælges á la carte og som del af en menu med god værdi for pengene. Menuen koster 400,- og består altid af antipasti, to pastaretter, en hovedret med kød eller fisk og til slut dessert. Mandag til onsdag tilbydes en mindre hverdagsmenu med tre retter til 300,-

Vinkortet er bredt og velvalgt med vine fra flere af landets dygtigste vinimportører. På kortet finder du derfor både små økologiske producenter og mere veletablerede navne i vinverdenen. En væsentlig del af kortet er bygget op omkring Piemonte og Toscana, hvorfra henholdsvis Barolo- og Brunellovinene har deres ophav. 

Famo Metro er opdelt i to sektioner; stueetagen er lys og indbydende og har udsigt til søen fra de store vinduespartier. Kælderen er indrettet med masser af stearinlys, vinflasker, en åben pejs og en velvoksen brændestabel, som skaber en hjemlig og stemningsfuld atmosfære. Kælderen bruges især til større selskaber, men både stueetagen og kælderen kan lejes sammen eller hver sig eller inddeles i mindre sektioner.

Famo leverer også gerne både mad og dygtige italienske kokke ud af huset til større selskaber. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.

Andre spisesteder

Bestil bord på Famo Metro

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Famo Metro