Famo Metro

Populær og rustik italiensk restaurant
Åbningstider:  Mandag-lørdag: 18.00-24.00
Køkkenet lukker klokken 22.00 alle dage
Priser: Hovedretter fra 200,-
Menuer fra 300,- til 400,-

Famo Metro er den tredje restaurant i Famo-familien og åbnede i sensommeren 2010, lige ved siden af Sortedamssøen på Østerbro. Ligesom på de to øvrige Famo-restauranter - Famo 51 på Gammel Kongevej og Famo i Saxogade - lægges der her vægt på at servere enkel, rustik italiensk mad, hvor smagen og sæsonens gode råvarer er i centrum. Denne formel, kombineret med et prisniveau, hvor mange har råd til at være med, har sikret den lille restaurantkæde solid succes og mange anmelderroser.

Menuen skifter dagligt, så det er sæsonens råvarer og tilgangen fra torvet, der bestemmer. Retterne kan både vælges á la carte og som del af en menu med god værdi for pengene. Menuen koster 400,- og består altid af antipasti, to pastaretter, en hovedret med kød eller fisk og til slut dessert. Mandag til onsdag tilbydes en mindre hverdagsmenu med tre retter til 300,-

Vinkortet er bredt og velvalgt med vine fra flere af landets dygtigste vinimportører. På kortet finder du derfor både små økologiske producenter og mere veletablerede navne i vinverdenen. En væsentlig del af kortet er bygget op omkring Piemonte og Toscana, hvorfra henholdsvis Barolo- og Brunellovinene har deres ophav. 

Famo Metro er opdelt i to sektioner; stueetagen er lys og indbydende og har udsigt til søen fra de store vinduespartier. Kælderen er indrettet med masser af stearinlys, vinflasker, en åben pejs og en velvoksen brændestabel, som skaber en hjemlig og stemningsfuld atmosfære. Kælderen bruges især til større selskaber, men både stueetagen og kælderen kan lejes sammen eller hver sig eller inddeles i mindre sektioner.

Famo leverer også gerne både mad og dygtige italienske kokke ud af huset til større selskaber. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.

Famo Metro

Øster Søgade 114
2100 København Ø

Profil: Populær og rustik italiensk restaurant

Åbningstider:
Mandag-lørdag: 18.00-24.00
Køkkenet lukker klokken 22.00 alle dage

Priser:
Hovedretter fra 200,-
Menuer fra 300,- til 400,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15041) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15041)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Dal Vicino
Østbanegade 23

Famo
Saxogade 3,

Famo 51
Gammel Kongevej 51,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Famo Metro

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Famo Metro.

Skriv til Famo Metro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: