Famo
Restaurant

Famo

Saxogade 3 | 1662 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God Italiensk Restaurant

2.

Gode råvare

3.

Som at være i Italien

Profil

Italiensk restaurant

Pris
Menu

370 -

Åbningstider
Hver dag 18.00-24.00
Køkkenet lukker 22.00
Det siger gæsterne
4.5

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

TAKE AWAY i CORONA perioden

Restaurant FAMO lancerer nu en 3- retters menu, som kan nydes derhjemme, men smager som var du gæst på restauranten. Konceptet hedder FAMO A CASA og er ægte italiensk gastronomi derhjemme, som kan leveres i København og på Frederiksberg eller afhentes som take away hos FAMO SAXO.

Take away-menuen fra FAMO A CASA skal bookes inden kl. 14 samme dag, og skal bestilles til minimum to kuverter. Levering tilbydes i København og på Frederiksberg ved minimum fire kuverter - men det også vil være muligt at hente menuerne hos FAMO SAXO på Saxogade 3, 1663 København V til aftaletidspunktet.

Information:

Prisen pr. kuvert er 300 kr. (Plus gebyr på 21 kr.)

Bestilling skal ske HER

Ønskes der levering, skal det bestilles på mail: famo@famo.dk


Kokkene Fabbio Mazzon og Morten Kaltoft mødte hinanden på det Michelinbestjernede italienske gourmettempel Era Ora på Christianshavn og besluttede at slå pjalterne sammen omkring et langt mere simpelt køkken men med det samme fokus på gode råvarer som den gamle arbejdsplads. Resultatet blev, at den første Famo-restaurant åbnede i 2005 - siden er yderligere to restauranter fulgt efter.

Stedet er velanmeldt og -besøgt og bordreservation er absolut tilrådeligt.

Mad og vin Stemningen på Famo er familiær, og det køkkenmæssige stilikon er den italienske mama, der laver sin mad med kærlighed til råvarer og smag. Køkkenet er baseret på årstidens gode råvarer, som for en stor del importeres direkte fra Italien. Menuen skifter hver dag og er på fire obligatoriske retter, som til gengæld ikke koster alverden.

Vinkortet er udelukkende italiensk og helt fri for sponsoraftaler med store vinimportører. Herimod har nogle af landets dygtigste små vinleverandører fået lov at sætte deres præg på kortet, som også tilbyder enkelte vine på glas.

Selskaber og mad ud af huset Hele restauranten kan lejes af selskaber, ligesom større selskaber kan vælge at få maden ud af huset.

Andre spisesteder

Bestil bord på Famo

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Famo