Café Emma
Restaurant

Café Emma

Axeltorv 3 | 1609
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hyggelig klassisk cafe i centrum af København

Pris
Hovedret

89 - 219

Åbningstider
Søn–Ons: 09.00 – 01.00
Tors: 09.00 – 02.00
Fre–Lør: 09.00 – 03.00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 2.5

2.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3 3
Spiseliv logo
2.8

Spiseliv Rating 2.8

Helt i centrum af København – med Hovedbanegården, Rådhuspladsen og Tivoli blandt de nærmeste naboer – finder du Cafe Emma. En hyggelig cafe, hvor du allerede fra morgenstunden på vej mod arbejdet kan nyde en nærende morgenmad – eksempelvis skyr, fransk toast, en klassisk ostemad, en mættende grød eller noget helt femte – naturligvis med kaffe til.

Indvendigt er interiøret holdt i varme, røde farver, som giver en hyggelig glød i det store lyse rum. Her er både plads indenfor, men når vejret tillader det er der masser af skønne siddepladser udenfor i solen, hvor man for alvor kan nyde livet i det pulserende Axeltorv i centrum af København.

Der afholdes også tit live jazz koncerter på Cafe Emma, så hold øje med kalenderen, så du kan nyde sol, jazz og god mad og betjening på cafeen.

Cafe Emma byder ikke kun på morgenmad fra klokken 9.00. Der er også brunchtallerken med et masser af lækre ting på tallerknen mellem 11.00 og 15.00.

Men Cafe Emma er ikke kun et sted for morgenmad og brunch – tværtimod. Her finder du de helt klassiske cafe-retter. Et godt udvalg af skønne sandwiches, salater – og en salat særlig til mænd med masser af kød iblandet – fem forskellige burgere med inspiration fra flere verdenshjørner og sidst, men ikke mindst en længere liste af for- og hovedretter, som nok skal stille sulten.

 

Men hvor de fleste cafeer nok begynder at lukke ned, så holder Cafe Emma stadig i gang i hjulene. Cafe Emma er nemlig også kendt som et festligt sted at sidde med sine venner og gå ombord i de våde varer. Her er masser af muligheder for diverse øl, shots, vin og andre forfriskende sjusser, som giver en livlig aften med venner eller nye bekendte. 

Andre spisesteder