Tapas er ikke blot er en gastronomisk oplevelse, men også en rejse ind i den spanske kultur. El Porron er en tapas-bar, der ligger lige i nærheden af Torvehallerne ved Nørreport Station i København. I Spanien går mad og socialt samvær typisk op i en højere enhed - og det at spise tapas er en social handling, idet man typisk bestiller 3-4 små retter, som udgør et måltid, hvor man smager ved hinanden. Tapas kan bestå af både kolde og varme retter. Ofte vil tapas bestå af en skive hvidt brød belagt med forskellige typer pålæg, såsom skinke (jamón), ost (queso), peber (pimiento), oliven (aceitunas), pølse (chorizo), forskellige typer fisk (pescado) m.m.
Husets menu på El Porron byder på 14 smagsprøver af køkkenets udvalgte tapas, inklusive dessert. Ellers er der fx en anden hovedmenu, der byder på calamares Andaluza, grillet lammekroner m/ rosmarin dressing og dagens garniture og Flan de caramelo.
Et lille autenstisk, spansk åndehul midt i København.