El Tapeo de Cervantes
Restaurant

El Tapeo de Cervantes

Vesterbrogade 42 | 1620 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Spansk tapas og vin

2.

Ved det Ny Teater

3.

Udendørsservering

Profil

Autentisk spansk tapas restaurant

Pris
Hovedret

50 - 260

Åbningstider

Tirsdag - søndag: kl. 17 - 23

En spansk oase som nabo til Det Ny Teater på Vesterbro i København.

Hos El Tapeo de Cervantes bliver man opvartet med lækre spanske delikatesser og vin i de flotte stuer, opdelt af vinreoler og glasvitriner. Langs den store bar sidder man ved højborde, så der er god udsigt til gaden, selvom andre gæster hygger sig langs vinduerne med puder i ryggen og vin i glassene. Bagerst er der langborde til større selskaber, men igen indrettet som en hjemlig stue i rolige farver, pynt på væggene og flotte vinreoler, som giver lidt privathed til resten af restauranten. Om man spiser alene, som par eller sammen med mange, så favner El Tapeo de Cervantes dette. 

Menukortet byder på en række tapas fra det traditionelle, de utraditionelle og køkkenchefens anbefalede. Derudover, en variation af hovedretter fra kød, fisk og vegetarisk - disse serveres i to portionsstørrelser. Et meget fleksibelt menukort, så man kan skabe sin egen tastingmenu. Alle retter er lavet af friske råvarer og med godt håndværk, for som køkkenchefen siger "at med friske råvarer, naturlige smage og godt håndværk, skaber man enestående smage".

Udenfor er der god plads til spise eller bare nyde vine og snacks under markiserne, alt imens folk går til og fra teatret, eller blot igennem den ellers rolige gade mellem Vesterbrogade og Gammel Kongevej.

Andre spisesteder