Dragsholm Gourmet (Slotskøkkenet)

Dragsholm Gourmet (Slotskøkkenet)

Dragsholm Allé 1 | 4534
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Gourmetrestaurant i smukke omgivelser

Pris
Menu

550 - 800

Åbningstider

Tirsdag-lørdag: 18-22
Bordbestilling er nødvendig

Restaurant Slotskøkkenet er Dragsholm Slots gourmetrestaurant, som er kendt som en af de ypperste repræsentanter for det nære terroirkøkken. Nordisk kunne man kalde det, men det er først og fremmest lokalt.

I køkkenet bruges kun sæsonens grøntsager fra Lammefjorden, mange af egen produktion, og urterne dyrkes i slotshaven. Kød og fisk kommer så vidt muligt fra Odsherredområdet, og altid fra Danmark.

Vinkortet er stort og primært europæisk med mange hvide og lette vine, der passer til den ferske, friske og grøntsagsfokuserede stil i køkkenet. Prisniveauet er på gourmetniveau - man får, hvad man betaler for.

Der er mulighed for overnatning på slottet, og mange vælger et gourmetophold, hvor man får både overnatning og en eller flere middage i Slotskøkkenet eller det tilstødende Lammefjordens Spisehus med i pakken sammen med mulighed for at udforske det smukke landskab omkring slottet.

Restauranten er indrettet i historiske, hvidkalkede lokaler i stueplan, og i godt vejr serveres der udendørs på den store terrasse med udsigt over Slotshaven.

Der findes flere selskabslokaler på slottet, som er meget velegnede til mindre og større selskaber, bryllupper, møder og firmaarrangementer.

Bestil bord på Dragsholm Gourmet (Slotskøkkenet)

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Dragsholm Gourmet (Slotskøkkenet)