Dragsholm Slot Gourmet (Slotskøkkenet)
Restaurant

Dragsholm Slot Gourmet (Slotskøkkenet)

Dragsholm Allé 1 | 4534 Hørve
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dragsholm Slot i Odsherred

2.

Smukke værelser

3.

Gourmet restaurant

Profil

Eventyrligt slot med gourmet, bistro og madbar

Pris
Menu

1000 - 1200

Åbningstider
Tirsdag-lørdag: 18:30-22
Bordbestilling er nødvendig

Dragsholm Slot Gourmet, er kendt som en af de ypperste repræsentanter for det nære terroirkøkken. Nordisk kunne man kalde det, men det er først og fremmest lokalt.

I køkkenet bruges kun sæsonens grøntsager fra Lammefjorden, mange af egen produktion, og urter dyrket i slotshaven. Kød og fisk kommer så vidt muligt fra Odsherredområdet, og altid fra Danmark.

Vinkortet er stort og primært europæisk med mange hvide og lette vine, der passer til den ferske, friske og grøntsags fokuserede stil i køkkenet.

Dragsholm Slot Gourmet, bliver jævnligt fremhævet i ind- og udland som én af Nordens mest innovative. Restauranten har fået tildelt en Michelin-stjerne i både 2017, 2018 og 2019 – og ligger fornemt placeret som nr. 4 i Danmark og nr. 8 i Norden af White Guide Nordic.

Prisniveauet er på gourmetniveau - man får, hvad man betaler for.

Restauranten er indrettet i historiske, hvidkalkede lokaler i stueplan, og i godt vejr serveres der udendørs på den store terrasse med udsigt over Slotshaven.

Der er mulighed for overnatning på slottet, og mange vælger et gourmetophold, hvor man får både overnatning og en eller flere middage i Slotskøkkenet eller det tilstødende Dragsholm slot Bistro 'Spisehuset' med i pakken sammen med mulighed for at udforske det smukke landskab omkring slottet. Der findes også flere selskabslokaler på slottet, som er meget velegnede til mindre og større selskaber, bryllupper, møder og firmaarrangementer.

Andre spisesteder