Det Elektriske Hjørne

Café i hjertet af København et stenkast fra strøget.
Åbningstider:  Mandag: 11.00 - 24. 00
Tirsdag - Onsdag: 11.00 - 02.00
Torsdag: 11.00 - 04.00
Fredag - Lørdag: 11.00 - 05.00

Det Elektriske Hjørne er en af de ældre caféer i hjertet af København et stenkast fra strøget. Den smukke facade af mahogni er originalt Seiferts, der ligger ved siden af, som er kongelige hofleverandør af bl.a. studenterhuer, politihuer og gallauniformer. Baren er tegnet af arkitekt Finn Juhl i 1947 og var oprindeligt D'Angleterres gamle bar. 

Caféen har i flere år været et godt opvarmningssted til en længere bytur. Den hyggelige atmosfære lægger også op til at nyde brunch, frokost eller en middag indendørs eller på gode dage udendørs ved bordene med udsigt til det pulserende Københavnerliv.

Det Elektriske Hjørne serverer klassiske café-retter som sandwiches, salater, nachos, supper, chili con carne, pasta og lasagne. Der er også et lille udvalg af søde sager. Blandt drikkevarende findes der kolde fadøl, gode vine, og selvfølgelig en række sodavand og kaffe/the m.m.

Det Elektriske Hjørne

Store Regnegade 12
1110 København K

Profil: Café i hjertet af København et stenkast fra strøget.

Åbningstider:
Mandag: 11.00 - 24. 00
Tirsdag - Onsdag: 11.00 - 02.00
Torsdag: 11.00 - 04.00
Fredag - Lørdag: 11.00 - 05.00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4980) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4980)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Underholdning   Udsigt   Salater   Burger   Stearinlys   Kager   Kaffe   Kakao   Udeservering   Sandwich   Nachos   Urban vibes   øl   Spillested   Latte  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Det Elektriske Hjørne

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Det Elektriske Hjørne.

Skriv til Det Elektriske Hjørne

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: