Det Elektriske Hjørne
Cafe

Det Elektriske Hjørne

Store Regnegade 12 | 1110 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe og bar i indre by

2.

Åben fra morgen til nat

3.

En sand institution i Kbh

Profil

Café og bar i hjertet af København

Pris
Menu

Alt optaget  - i hele uge.16

Åbningstider
Mandag: 11.00 - 24. 00
Tirsdag - Onsdag: 11.00 - 02.00
Torsdag: 11.00 - 04.00
Fredag - Lørdag: 10.00 - 05.00
Det siger gæsterne
3.8

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Det Elektriske Hjørne er en af de ældre caféer i hjertet af København et stenkast fra strøget. Den smukke facade af mahogni er originalt Seiferts, der ligger ved siden af, som er kongelige hofleverandør af bl.a. studenterhuer, politihuer og gallauniformer. Baren er tegnet af arkitekt Finn Juhl i 1947 og var oprindeligt D'Angleterres gamle bar. 

Caféen har i flere år været et godt opvarmningssted til en længere bytur. Den hyggelige atmosfære lægger også op til at nyde brunch, frokost eller en middag indendørs eller på gode dage udendørs ved bordene med udsigt til det pulserende Københavnerliv.

Det Elektriske Hjørne serverer klassiske café-retter som sandwiches, salater, nachos, supper, chili con carne, pasta og lasagne. Der er også et lille udvalg af søde sager. Blandt drikkevarende findes der kolde fadøl, gode vine, og selvfølgelig en række sodavand og kaffe/the m.m.

Baren er åben til ud på nattetimerne fra onsdag - lørdag med festglade gæster og Det Elektriske hjørne forstår at fejre højtiderne med pomp og pragt. 

Andre spisesteder