Den Lille Fede ligger i Boltens Gård, og har siden åbningen i 2001 været et yndet hang-out for københavnere med hang til fornuftigt prissat gourmetmad.
Indretningen er afslappet komfortabel, og i sommerperioden er der mulighed for at sidde ude i den hyggelige gårdhave, når vejret er til det.
En fem-retters tasting menu med vinmenu til koster 550 kr., og syv retter med vin kan erhverves for 798 kr. Det er billigt, og det er ikke så mærkeligt, at Den Lille Fede på 10. år er ekstremt populær.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk/franske køkken krydret med indslag fra hele middelhavsregionen. Håndværket er i orden, råvarerne er friske, og alt er lavet fra bunden.
Vinene er afstemt specielt til den aktuelle menu, og det er Den Lille Fedes politik, at man som gæst skal have "mere end man betaler for". Især hvis man vælger vinmenuen, får man rigtig meget vin for pengene, men prisniveauet på flaskekortet er også ganske rimeligt.
I det hele taget er Den Lille Fede et godt bud på en anderledes gourmetoplevelse med lidt mere plads til store armbevægelser.
Der er mulighed for frokostselskaber mod forudgående bestilling, hvis man er 10 eller flere, og bordbestilling tilrådes også for mindre selskaber om aftenen.