Den Gyldne Okse Viborg
Restaurant

Den Gyldne Okse Viborg

St. Sct. Pederstræde 11 | 8800 Viborg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Steakhouse ved gågaden

2.

Hyggeligste gårdhave

3.

Selskabslokale og vinkælder

Profil

Hyggeligt steakhouse med flot gårdhave i hjertet af Viborg

Pris
Frokost

125 - 175

Hovedret

129 - 325

Åbningstider

Tirsdag - søndag: kl. 11:30 - 23
Køkkenet er lukket mellem 15-17 og efter kl. 21:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Lige i starten af Viborg´s butiksrige strøggade ligger dette charmerende skæve gule bindingsværk hus med måske byens hyggeligste gårdhave med rislende vand, blomster og udendørsservering. 

Den Gyldne Okse har ligget her i mange år, men har fået nye indehavere, Niklas og Rune, som selv står i køkkenet og ligger sig i selen for at deres gæster skal kunne smage, at de gør sig umage. Og på gulvet er der fokus på god betjening med et smil på læben. 

Stuerne er hyggelige og rustikke. Den ene med rå vægge, fritlagt bindingsværk og bondehusvinduer, som kan lukkes af med glasdøre og blive til et mindre selskabslokale. Den store stue i midten har hvidmalet murværk, frie loftsbjælker, staldvinduer, små kroge til de få og plads til langborde til de flere. Nogle trin op er et lækkert og lyst selskabslokale. Hele restauranten har adgang til vinkælderen, hvor man kan sidde ved et højbord til en hyggestund med vin, snacks og godt selskab.

Al den tid som vejret tillader er der kræset for restauranten´s gårdhave med blomsterkrukker, buske, rislende vand fra vandfontænen i midten. Denne hyggelige oase, den gode betjening og dejlige mad indbyder til en time out fra shoppeturen, en herlig frokost, en dejlig middag eller bare et glas en god sommeraften. 

Andre spisesteder