Ristorante Da Oscar

Ristorante Da Oscar

Slotsgade 3A | 3480
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Italiensk restaurant et stenkast fra Dronningens sommerresidens

Pris
Hovedret

189 - 230

Menu

275 -

Åbningstider

Tirsdag-søndag: 17-23
Mandag lukket

På Slotsgade, ganske få meter fra Fredensborg Slot, hvor Dronningen bor om sommeren, ligger den italienske restaurant Da Oscar. Med mere end 40 års erfaring ved Oscar Decennali præcis, hvad der skal til for at skabe hygge, dejlig mad og god service i flotte omgivelser. Køkkenet er italiensk af bedste klasse. Da Oscar er medlem af Associazione Italiana Ristoratori, A.I.R - Sammenslutningen af Italienske Restauratører.

Menukortet tilbyder et stort udvalg af antipasti, hjemmelavet pasta, pizza, kød og oste. Alt sammen lavet efter gode gamle opskrifter fra støvlelandet. Personalet fortæller gerne om historien bag retterne og hjælper med at vælge den rette vin til maden. Restauranten er meget børnevenlig, og der er indtil flere børneretter på menukortet, som også ofte byder på mere ukendte, regionale specialiteter.

Når man kommer på besøg hos Da Oscar, er det næsten som at være hjemme hos Oscar, restauranten er nemlig indrettet en i mellemstor villa, hvor kælder og stue er i brug. Indretningen er klassisk, hyggelig og romantisk. Pejsen og De tre Tenorer i højttalerne sørger for den rette stemning. Kælderen er indrettet primært til vinsmagning og private dining, og der er plads til 16 personer.

Udenfor restauranten finder man en hyggelig overdækket terrasse med plads til omkring 40 gæster yderligere, så man rigtig kan sidde i første række og vinke til Dronningen, hvis hun skulle komme kørende forbi.

Bestil bord på Ristorante Da Oscar

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ristorante Da Oscar