Hotel d'Angleterre
Restaurant

Hotel d'Angleterre

Kongens Nytorv 34 | 1050 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Eksklusiv morgenmad

2.

konferencer og event 

3.

i hjertet af København 

Profil

Ekslusivt, 5-stjernet hotel med gourmetrestaurant, bar og byens bedste søndags brunch i hjertet af København

Pris
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Hotel d’Angleterre genåbnede i 2013 efter en gennemgribende renovering, som cementerer hotellets position som et af landets absolut mest eksklusive. "Den Hvide Dame," som hotellet kaldes, har siden 1755 været et mødested for verdens og Danmarks  notabiliteter, og den moderne d’Angleterre-gæst kan lige så godt bo lige rundt om hjørnet som i Connecticut eller Shanghai - her er åbent for alle.

Omgivelserne er elegante og servicen upåklagelig men diskret, og hotellet har et bredt sortiment af livsstilstilbud som spa, fitness og wellness. Også på den kulinariske front har hotellet meget at byde på.

I baren og loungen serveres cocktails, kaffe, enkle retter og snacks, og hotellet huser en af landets bedste gourmetrestauranter, Marchal. Der serveres desuden snacks, frokost og middag udendørs på terrassen, når vejret er til det. 

Til hotellet hører også den eksklusive Balthazar Champagne Bar.

Selskaber på d'Angleterre

Til møder, konferencer og selskaber er der mange forskellige muligheder i hotellets smukke, højloftede lokaler. 

Palmehaven er d’Angleterres største selskabslokale med plads til flere hundrede gæster, og det har dannet smukke rammer om alt fra internationale konferencer til eksklusive bryllupper. 

Mindre selskaber eller konferencer med behov for flere individuelle mødelokaler kan tage plads i nogle af hotellets mindre lokaler, som alle har det til fælles, at de er indrettet med respekt for hotellets historiske detaljer men med alle moderne faciliteter.

 

Andre spisesteder