Dalle Valle Hillerød

Cafe med buffet, a la carte og bar i Slotsarkaderne.
Åbningstider:  Alle dage: kl. 10:00 - 22:00

I Slotsarkaderne i Hillerød ligger den populære café Dalle Valle. Cafeen er på trods af sin størrelse hyggeligt indrettet med mindre miljøer, så man kan sagtens finde en krog, hvis man ønsker at sidde lidt for sig selv.

Her er plads til alle, og stedet er en restaurant til såvel børnefamilier, par og de, der gerne vil spise sammen med hele familien. Indretningen er hyggelig og uformel og betjeningen er sød og imødekommende.

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Buffeten koster 119 kroner efter kl. 16. For børn mellem 3 og 10 år koster buffet 59 kroner.

Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

Dalle Valle er det oplagte valg, hvis man skal have en pause fra shopping eller supplere en god aften i biografen med god mad og lækre cocktails.

Dalle Valle Hillerød

Slotsarkaderne
3400 Hillerød

Profil: Cafe med buffet, a la carte og bar i Slotsarkaderne.

Åbningstider:
Alle dage: kl. 10:00 - 22:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17322) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17322)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle Hillerød

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: