Dalle Valle Herlev

Dalle Valle i BIG shoppingcenter Herlev
Åbningstider:  Alle dage 10:00-23:00
Priser: Hovedretter fra 49,- til 150,-

Dalle Valle er rykket ind i BIG Shopping Herlev med en ny bar og restaurant, som giver centrets mange gæster de bedste muligheder for at få stillet sulten og tørsten oven på indkøbene. Dalle Valle er en alsidig café, hvor der både er mulighed for at nyde en god kop kaffe med et stykke kage, en øl eller måske en velshaket cocktail fra baren, hvor der er mange spændende cocktails at gå på opdagelse i. Hver dag fra klokken 20:00 får du to cocktails for 100 kroner.

Er du sulten efter mere, kan du glæde dig over Dalle Valles store og varierede brunch/frokostbuffet, som byder på mere end 40 forskellige danske og udenlandske retter. Vælg mellem pandekager, bacon og æg, røget laks og frokostretter som pasta, fiskefileter, frikadeller, sild og rejer til bare 79 kr. per person.  Aftenbuffeten serveres fra kl. 16.00 og byder på et lige så stort udvalg af retter som for eksempel stegt laks, svinemørbrad, lasagne og pastaretter, oksefilet med flødekartofler og meget mere til bare 119 kr. per person. 

Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr. Lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra kl. 16.00 til 22.00 er der mulighed for at udforske fristelserne på Dalle Valles store menukort til halv pris. Tilbuddet gælder al mad på kortet, men ikke drikkevarer. Aftenbuffeten er dog ikke omfattet af tilbuddet.     

Dalle Valle Herlev

Herlev Hovedgade 17
2730 Herlev

Profil: Dalle Valle i BIG shoppingcenter Herlev

Åbningstider:
Alle dage 10:00-23:00

Priser:
Hovedretter fra 49,- til 150,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15828) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15828)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle Herlev

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: