Dalle Valle Herlev

Dalle Valle i BIG shoppingcenter Herlev
Åbningstider:  Alle dage 10:00-23:00
Priser: Hovedretter fra 49,- til 150,-

Dalle Valle er rykket ind i BIG Shopping Herlev med en ny bar og restaurant, som giver centrets mange gæster de bedste muligheder for at få stillet sulten og tørsten oven på indkøbene. Dalle Valle er en alsidig café, hvor der både er mulighed for at nyde en god kop kaffe med et stykke kage, en øl eller måske en velshaket cocktail fra baren, hvor der er mange spændende cocktails at gå på opdagelse i. 

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.  

Dalle Valle Herlev

Herlev Hovedgade 17
2730 Herlev

Profil: Dalle Valle i BIG shoppingcenter Herlev

Åbningstider:
Alle dage 10:00-23:00

Priser:
Hovedretter fra 49,- til 150,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15828) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15828)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle Herlev

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: