Dalle Valle City2

Buffetrestaurant, cafe og bar i City2
Åbningstider:  Alle dage: 10-22
Priser: Hovedretter fra 79,- til 119,-

Hos Dalle Valle i City2 bliver man mødt af en skøn stemning og summen af liv. Her er plads til alle, og stedet er en restaurant til såvel børnefamilier, par og de, der gerne vil spise sammen med hele familien. Indretningen er hyggelig og uformel og betjeningen er sød, høflig og imødekommende. Der er over 250 indendørs siddepladser, og når vejret er til det, er der over  60 siddepladser udendørs.?

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

Dalle Valle City2

Hveen Boulevard 2
2630 Taastrup

Profil: Buffetrestaurant, cafe og bar i City2

Åbningstider:
Alle dage: 10-22

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 119,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15735) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15735)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Dalle Valle City2

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: