Dalle Valle City2
Cafe

Dalle Valle City2

Hveen Boulevard 2 | 2630 Taastrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Buffet restaurant med a la carte

2.

Copenhagen Designer outlet

3.

Stor udeservering

Profil

Buffetrestaurant, cafe og bar i City2

Pris
Hovedret

79 - 119

Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23

Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
3.6

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

Hos Dalle Valle i City2 bliver man mødt af en skøn stemning og summen af liv. Her er plads til alle, og stedet er en restaurant til såvel børnefamilier, par og de, der gerne vil spise sammen med hele familien. Indretningen er hyggelig og uformel og betjeningen er sød, høflig og imødekommende. Der er over 250 indendørs siddepladser, og når vejret er til det, er der over  60 siddepladser udendørs.?

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

Andre spisesteder

Bestil bord på Dalle Valle City2

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Dalle Valle City2