Dalle Valle Axeltorv
Cafe

Dalle Valle Axeltorv

Axeltorv 4 | 1608 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stor buffet 

2.

a la carte og bar

3.

Overfor Tivoli

Profil

Cafe med buffet, a la carte og bar på Axeltorv

Pris
Hovedret

69 -

Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23
Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

I det store Axel Tower på Axeltorv ligger Dalle Valle flot placeret, omringet af Tivoli, Cirkusbygningen og Palads. Indretningen er rå med højt til loftet og mange sjove kroge at hygge sig i, så det er blot at gå på opdagelse og finde sit favorit sted. Sommeren byder på stor udendørs terrasse foran det smukke og moderne Tower centralt i København.

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.

Andre spisesteder