Dalle Valle Aarhus
Cafe

Dalle Valle Aarhus

M.P. Bruuns Gade 25 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Buffet restaurant og a la carte

2.

Bruun´s Galleri

3.

Urbant indrettet med højt til loftet

Profil

Buffet, café og cocktails i Bruun's Galleri

Pris
Frokost

79 -

Hovedret

89 - 149

Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23

Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.4 3.4
Spiseliv logo
3.4

Spiseliv Rating 3.4

Dalle Valle ligger på etagen over Cinemaxx i Bruun’s Galleri. Her bydes du velkommen af en summende stemning og store lyse lokaler med udsigt over Aarhus.

Her er plads til alle, og stedet er en restaurant til såvel børnefamilier, par og de, der gerne vil spise sammen med hele familien. Indretningen er hyggelig og uformel og betjeningen er sød og imødekommende.

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Buffeten koster 119 kroner efter kl. 16. For børn mellem 3 og 10 år koster buffet 59 kroner.

Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr. 

Dalle Valle er det oplagte valg, hvis man skal have en pause fra shopping eller supplere en god aften i biografen med god mad og lækre cocktails. 

Andre spisesteder