Dalle Valle Horsens
Cafe

Dalle Valle Horsens

Søndergade 14 | 8700 Horsens
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Buffet og a la carte

2.

Bar med cocktails

3.

Selskaber

Profil

Stor buffetrestaurant, bar og cafe i Horsens

Pris
Hovedret

89 -

Åbningstider

Alle dage: 10 - 22

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.2 3.2
Spiseliv logo
3.2

Spiseliv Rating 3.2

Dalle Valle er rykket ind på Søndergade med en ny bar og restaurant, som giver gæsterne de bedste muligheder for at få stillet sulten og tørsten. Dalle Valle er en alsidig café, hvor der både er mulighed for at nyde en god kop kaffe med et stykke kage, en øl eller måske en velshaket cocktail fra baren, hvor der er mange spændende cocktails at gå på opdagelse i.

Dalle Valle er særligt kendt for deres store buffet med danske og italienske retter. Her er noget for enhver smag og et stort udvalg af retter, man kan vælge imellem. Til aften kan man vælge frit i buffeten til 119 kr pr person. Dalle Valle har desuden et særligt tilbud, hvor man lørdag, søndag, mandag og tirsdag fra 17-22 får halv pris på alle retter i menukortet - dog ikke på buffeten, som har fast pris. Børn i alderen 3-10 år kan tilmed nyde buffeten til en nedsat pris på 59 kr.

Til frokost kan man lade sig friste af frokostbuffeten til 79 kr. Og hele dagen kan man frit vælge fra a la carte-kortet, som byder på lette retter, salater, sandwich, burgere, pasta eller kødretter.

Der er også mulighed for at gå om bord i Dalle Valles fristende cocktailkort. Her får du hver aften fra kl. 20.00 to cocktails for 100 kr.  

Andre spisesteder