Dag H.
Cafe

Dag H.

Dag Hammarskjölds Alle 38 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe ved søerne 

2.

Morgenmad, brunch, frokost og aftensmad

3.

Flot indretning

Profil

Café på Lille Triangel på Østerbro

Pris
Frokost

25 - 149

Hovedret

115 - 189

Åbningstider

Vi henviser til hjemmeside

Det siger gæsterne
3.9

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Dag H på Lille Triangel lige for enden af søerne er en af Østerbros mest populære caféer, blandt andet på grund af den store udestilling, hvor der er sol fra morgen til aften.

Der er også hyggeligt inde i caféen, som er inddelt i to store rum - et med bar og et med pejs, som der bliver tændt op i, når det er koldt.

Dag H har åbent hver dag til morgenmad, brunch, frokost og aften, og menukortet består af en god blanding af caféretter og mere regulære restaurantretter. Om morgenen serveres der lækre morgenmadsanretninger samt 2 slags brunch - den lette og den tunge. Frokost og aften kan man altid få retter som burger, sandwich, salater og lidt godt fra havet. Desuden serveres der moderne smørrebrød indtil kl 17:00. Aftenkortet har fået uimodståelige forretter som kammuslinger i nye klæder og oksetartar med friskrevet trøffel til at akkompagnere de populære hovedretter. Er man i humør til til lidt tapas og vin, kan Charcuteriet med bl.a. Serrano og anderilette klart anbefales.

Men Dag H er også et oplagt sted at droppe forbi til kaffe, kage og et kig i dagens avis, som altid ligger fremme i baren, ligesom der også er gratis internet. Kagerne laves som alt andet på Dag H i caféens eget køkken af gode råvarer.

Vinkortet er varieret og tæller vine fra Europa og resten af verden, hvoraf mange fås på glas. Man kan desuden få cocktails, friskpresset juice osv., og kaffen fås friskristet fra Kontra lige ved siden af.

Dag H er et oplagt sted at tage hen inden arrangementer i Parken, men caféen kan også lægge hus til selskaber i andre anledninger. En del af retterne fra kortet fås desuden som take away, hvis man hellere vil spise hjemme.

Andre spisesteder