Dag H.
Cafe

Dag H.

Dag Hammarskjölds Alle 38 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Cafe ved søerne 

2.

Morgenmad, brunch, frokost og aftensmad

3.

Flot indretning

Profil

Café på Lille Triangel på Østerbro

Pris
Frokost

25 - 149

Hovedret

115 - 189

Åbningstider

Alle dage: kl. 9:00 - 23:00
(Køkkenet lukker kl. 21:45)

Dag H på Lille Triangel lige for enden af søerne er en af Østerbros mest populære caféer, blandt andet på grund af den store udestilling, hvor der er sol fra morgen til aften.

Der er også hyggeligt inde i caféen, som er inddelt i to store rum - et med bar og et med pejs, som der bliver tændt op i, når det er koldt.

Dag H har åbent hver dag til morgenmad, brunch, frokost og aften, og menukortet består af en god blanding af caféretter og mere regulære restaurantretter. Om morgenen serveres der fx blødkogt æg og morgenbrød, og til frokost og aften kan man altid få retter som burger, sandwich og et stort udvalg af salater. Desuden serveres der moderniserede udgaver af det klassiske smørrebrød, og hver dag kan man få sig en tallerken "husmandskost" i form af dagens ret til en god pris.

Men Dag H er også et oplagt sted at droppe forbi til kaffe, kage og et kig i dagens avis, som altid ligger fremme i baren, ligesom der også er gratis internet. Kagerne laves som alt andet på Dag H i caféens eget køkken af gode råvarer.

Vinkortet er varieret og tæller vine fra Europa og resten af verden, hvoraf mange fås på glas. Man kan desuden få cocktails, friskpresset juice osv., og kaffen fås friskristet fra Kontra lige ved siden af.

Dag H er et oplagt sted at tage hen inden arrangementer i Parken, men caféen kan også lægge hus til selskaber i andre anledninger. En del af retterne fra kortet fås desuden som take away, hvis man hellere vil spise hjemme.

Andre spisesteder