Ristorante Da Claudio
Restaurant

Ristorante Da Claudio

Godthåbsvej 42 | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk italiensk

2.

Dejligt vinkort fra hele italien

3.

Centralt på Frederiksberg

Profil

Italiensk restaurant på Frederiksberg

Pris
Hovedret

89 - 249

Menu

329 -

Åbningstider
Mandag-lørdag: 17-23
Søndag: 17-22

 

Der har været drevet restaurant siden 1890’erne i lokalerne på den hyggelige restaurant Da Claudio på Godthåbsvej, som nu drives af italienske Fabio. 

Den store, stemningsfyldte restaurant har rå murstensvægge dekoreret med masser af fotografier af italienske filmstjerner og stearinlys alle steder. Kokke og tjenere er alle italienere, som brænder for at give deres vidunderlige madkultur videre, hvilket også gør Da Claudio til et afholdt spisested med mange stamkunder. 

På kortet finder du klassiske italienske retter som f.eks. carpaccio, vitello tonnato og grillede scampi. Pastaen er hjemmelavet og laves frisk hver dag – f.eks. ravioli med fyld af kød og den italienske rødkit ost, Tallegio, eller tortelli med fyld af spinat og ricotta serveret i salviesmør. Dagens risotto tilberedes frisk ved bestilling. 

Hovedretterne laves med både kød og fisk. Mange kommer for de gode bøffer, f.eks. den klassiske ret Filetto di manzo alla Rossini – en stor mørbradbøf med en skive stegt foie gras, trøfler og madeira sauce. Der er også et par lækre pizzaer at vælge imellem.  Til dessert bør man prøve Da Claudios supergode Tiramisu. Og husk at prøve en spændende italiensk bitter - en amaro - til kaffen.

Vinkortet har et bredt udvalg af vine fra hele Italien - nok til at finde en som falder i smag med gæsten, maden og dagen.

 

 

Andre spisesteder