Cucina e Vino

Italiensk restaurant i Carlsberg Byen med retter fra hele Italien. God til både hurtige og langsomme spiseoplevelser.
Åbningstider:  9-22

Mens Carlsberg Byen er ved at blive opført i sin helhed, så er de første spisesteder allerede åbnet for kvarterets beboere, studerende og andre gæster. En af de nye restauranter er Cucina e Vino, der henter sin inspiration fra det – som navnet også antyder – italienske køkken.

Stedet er et hipt, ungt sted og frekventeres oftest (endnu) af unge studerende, som holder til i nabobygningerne. Stemningen er afslappet og uformel. I entreen er der en stor og lys spisesal, hvor der er masser af plads til større grupper – bagom den lange bar, hvor man både med næsen og øjnene kan følge med i pizzaernes tilvejebringelse, findes mere rolige hjørner, hvis man søger det.

Som nævnt er det udelukkende Italiens berømte køkken, Cucina e Vino arbejder i. Hvad enten du blot vil stille sulten med en hurtig pizza eller sandwich  – eller du vil igennem alle etaperne antipasti, primi og secondi, så leverer Cucina e Vino.

Du kan eksempelvis vælge en helt klassisk minestronesuppe, lasagne, gode stykker kød og pizzalisten er selvfølgelig lang og fyldig. Med andre ord er der masser af valgmuligheder, og er der plads til dessert-etapen – dolci – byder Cucina e Vino blandt andet på tiramisu til kaffen.

Vinkortet er naturligvis også holdt indenfor støvlelandets grænser – så også her er der gode kvalitet at finde.

Cucina e Vino

Humletorvet 2
1778 København V

Profil: Italiensk restaurant i Carlsberg Byen med retter fra hele Italien. God til både hurtige og langsomme spiseoplevelser.

Åbningstider:
9-22

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17284) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17284)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cucina e Vino

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: