Corfitz
Cafe

Corfitz

Søndergade 21 | 8700 Horsens
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

I solen midt på strøget i Horsens.

Pris
Hovedret

95 - 235

Åbningstider
Mandag-torsdag: 10-24
Fredag-lørdag: 10-02
Søndag: 10-24
Det siger gæsterne
3.6

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

I solen midt på strøget i Horsens ligger Corfitz.

Corfitz er i 2 etager samt stor udeservering næsten hele året. I stuen ligger cafeen hvor man typisk vil komme forbi til en hyggelig latte og en sludder med venner/veninder samt nyde lækre drinks og høre live musik eller husets dj i weekenden. På cafékortet findes nachos, et par gode klassiske burgere i flere versioner, pariser bøf, tatar frites, eller måske en pulled pork wrap. Alt sammen til rimelige priser.

På 1. sal som er delt ind i to afdelinger, finder man først den hyggelige bistro med hvide duge, stearinlys og går man længere gennem lokalet ligger vinbaren, med de rustikke borde og vildt hyggelige stemning. Det store bord lige til venstre kan varmt anbefales til mandemiddag med store røde bøffer og højt humør.

Indretningen som er skabt i sommeren 2012 er gennemført ned til mindste detalje fra ovenlys, musik, udsmykning til tjenerens butterfly. Alt sammen er med til at skabe den franske bistro stemning, som Corfitz i den grad er blevet til. Det matches af køkkenets tilgang til råvarer, smag og bæredygtighed. Her bydes på klassisk og moderne dansk / fransk bistromad i god kvalitet.

Menuen skifter ofte men den kunne fx. lyde på Escargott, vinbjergsnegle med hvidløg og croutons til forret, tournedos béarnaise med svampe sauté, håndskårne fritter til hovedret og camembert frit på ristet toastbrød med solbærsyltetøj til dessert.

Man kan også få retter fra cafékortet på 1. sal, alt sammen tilberedt og frembragt med samme kærlighed som bistrokortet.

Vinkortet er naturligvis rimelig bredt i Vinbaren på 1. sal. De fleste vine er franske men her findes også en del italienske, spanske og chilenske. Priserne pr. flaske er varierende, men mange af dem kan købes på glas til mellem 60 og 95 kr. Er man ikke til vin findes flere slags øl og sodavand.


Andre spisesteder