Comwell Sorø
Restaurant

Comwell Sorø

Abildvej 100 | 4180 Sorø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Konferencehotel

2.

Smukke selskabslokaler med udsigt

3.

Lækre værelser og god mad

Profil

Hotel med flotte selskabslokaler og konference faciliteter

Pris
Åbningstider

Alle dage

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Comwell Sorø ligger omkranset af smuk natur og med skøn udsigt udover landskabet. Comwell Sorø dyrker på den skrånende vinmark udenfor – en vinmark, du som gæst har udsigt til, samt Sorø og Pedersborg sø. I 2018 høstes de første druer og kommer på flaske til glæde for gæsterne.

Comwell Sorø er specialiseret i fester og konferencer og har alle faciliteter hertil. Bryllupsfesten kan starte med en vielse på træterrassen med vinmarken og Pedersborg sø i baggrunden, som følges op med et glas kølig Champagne til turen igennem vinmarken op til et festligt bord i den hyggelige restaurant.

Restaurant Solaris, opkaldt efter druen på marken, pirrer og forkæler sine hotelgæsters smagsløg med kærlighed og omsorg for sæsonens bedste og friskeste råvarer. 

Uanset hvilken begivenhed som skal fejres, om konferencen er stor eller lille, eller der er behov for et dagsmøde, er teamet hos Comwell Sorø klar til at rådgive herom. Klik ind og se forskellige mødepakker, festlige ideer og muligheden for at leje hele hotellet.

 

 

Andre spisesteder