Comwell Sorø

Konference, Hotel, Restaurant og fester.

Comwell Sorø ligger omkranset af smuk natur og med skøn udsigt udover landskabet. Men de afslappende omgivelser er ikke eneste grund til at besøge Comwell.

I foråret 2017 har hotellet været gennem en større indvendig forvandling. Hvor der før var swimming pool, finder du den skønne Restaurant Solaris, der pirrer og forkæler dine smagsløg med kærlighed og omsorg for sæsonens bedste og friskeste råvarer.

Comwell Sorø dyrker på den skrånende vinmark udenfor – en vinmark, du som gæst har udsigt til, samt Sorø og Pedersborg sø.

Indvendigt er lokalet indrettet i bistro-stil med en rå og afslappet atmosfære, højt til loftet og en hyggelig belysning, så gæsten blot skal sætte sig til rette og nyde sit besøg.

 

Solaris anbefaler, at man telefonisk booker bord.

Comwell Sorø

Abildvej 100
4180 Sorø

Profil: Konference, Hotel, Restaurant og fester.

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13331) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13331)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Kongebrogaarden
Kongebrovej 63

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Comwell Sorø

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Comwell Sorø.

Skriv til Comwell Sorø

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: