Comwell Sorø

Konference, Hotel, Restaurant og fester.

Comwell Sorø ligger omkranset af smuk natur og med skøn udsigt udover landskabet. Comwell Sorø dyrker på den skrånende vinmark udenfor – en vinmark, du som gæst har udsigt til, samt Sorø og Pedersborg sø. I 2018 høstes de første druer og kommer på flaske til glæde for gæsterne.

Comwell Sorø er specialiseret i fester og konferencer og har alle faciliteter hertil. Bryllupsfesten kan starte med en vielse på træterrassen med vinmarken og Pedersborg sø i baggrunden, som følges op med et glas kølig Champagne til turen igennem vinmarken op til et festligt bord i den hyggelige restaurant.

Restaurant Solaris, opkaldt efter druen på marken, pirrer og forkæler sine hotelgæsters smagsløg med kærlighed og omsorg for sæsonens bedste og friskeste råvarer. 

Uanset hvilken begivenhed som skal fejres, om konferencen er stor eller lille, eller der er behov for et dagsmøde, er teamet hos Comwell Sorø klar til at rådgive herom. Klik ind og se forskellige mødepakker, festlige ideer og muligheden for at leje hele hotellet.

 

 

Comwell Sorø

Abildvej 100
4180 Sorø

Profil: Konference, Hotel, Restaurant og fester.

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13331) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13331)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Kongebrogaarden
Kongebrovej 63

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Comwell Sorø

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Comwell Sorø.

Skriv til Comwell Sorø

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: