Restaurant Solaris - Comwell Sorø

Konference, Hotel, Restaurant og fester.
Åbningstider:  Mandag - Lørdag: 18:00 - 21:30
Priser: Hovedretter fra 128,- til 268,-
Menuer fra 288,- til 338,-

Comwell Sorø ligger omkranset af smuk natur og med skøn udsigt udover landskabet. Men de afslappende omgivelser er ikke eneste grund til at besøge Comwell. Restaurant Solaris er en anden rigtig god grund.

I foråret 2017 har hotellet været gennem en større indvendig forvandling. Hvor der før var swimming pool, finder du den skønne Restaurant Solaris, der pirrer og forkæler dine smagsløg med kærlighed og omsorg for sæsonens bedste og friskeste råvarer.

For tiden kan du for eksempel sætte tænderne i rimmet sandart med grønne asparges, ærter og løg eller onglet fra kalv med spinat, gulerod, hvide asparges og en sauce på løvstikke. Onglet – eller nyretapper – er et fantastisk stykke kød, som i al for lang tid har været overset, men fortjent vinder frem med sin utrolige mørhed og rige, kødfulde smag. Hos Solaris koster en 2-retters menu 288, mens en 3-retters fås til 338 kroner.

Hos Restaurant Solaris er det ikke kun køkkenets kreative kreationer, der kommer gæsten til gode. Restaurantens store fokus på at finde vine af høj kvalitet gør kun oplevelsen bedre, når du sætter dig til bords og lader dig omsvøbe af det kompetente personales ønske om at give dig en berigende, kulinarisk aften.

Restaurant Solaris er opkaldt efter druen, som Comwell dyrker på den skrånende vinmark udenfor – en vinmark, du som gæst har udsigt til, samt Sorø og Pedersborg sø.

Indvendigt er lokalet indrettet i bistro-stil med en rå og afslappet atmosfære, højt til loftet og en hyggelig belysning, så gæsten blot skal sætte sig til rette og nyde sit besøg.

I maj og juni måned (2017) har Restaurant Solaris åbningstilbud, så du får fire retter for prisen på tre retter.

Solaris anbefaler, at man telefonisk booker bord.

Restaurant Solaris - Comwell Sorø

Abildvej 100
4180 Sorø

Profil: Konference, Hotel, Restaurant og fester.

Åbningstider:
Mandag - Lørdag: 18:00 - 21:30

Frokost:
Mandag - lørdag: 12:00 - 17:30

Priser:
Hovedretter fra 128,- til 268,-
Menuer fra 288,- til 338,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13331) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13331)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Kongebrogaarden
Kongebrovej 63

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Solaris - Comwell Sorø

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Solaris - Comwell Sorø.

Skriv til Restaurant Solaris - Comwell Sorø

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: