Restaurant Como
Restaurant

Restaurant Como

Godthåbsvej 30 | 2000 Frederiksberg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk mad og fantastiske vine

2.

Aftenrestaurant nær Falkoner Alle

3.

Elegant indrettet

Profil

Italiensk restaurant med nordisk twist

Pris
Hovedret

150 - 280

Menu

475 -

Åbningstider

Vi henviser til hjemmeside

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Den elegante italienske restaurant COMO byder indenfor til en gastronomisk oplevelse på Frederiksberg. Restauranten er indrettet med hvide duge, som fremhæver maden og vinen når der serveres i den hyggelige stue med dæmpede farver og belysning. 

Maden er ærke italiensk, kreeret og udviklet af huset italienske køkkenchef, som også er garant for at maden er lavet af de bedste råvarer. Menukortet er velassorteret med lidt fra antipasti, salumi, pasta e risotto, carne e pesce, formaggi misti og dolce. 

Har man lyst til en aften med overraskelser, så er Tasting menuen det rette valg. Her føres gæsten en perlerække af 8 kulinariske oplevelser, som køkkenet sammensætter fra menukortet i form af 3 x antipasti, 2 x pasta, 1 x kød eller fisk, 1 x ost og 1 sød dessert. Tastingmenuen serveres som deleretter til minimum 2 personer.

Vinkortet appellerer til de kræsne og har et flot sortiment af Champagner, Rosé, hvid- og rødvine, hvoraf nogle af de helt tunge serveres på Coravin. Coravin er en måde at servere vinen på, uden at åbne den. Holdbarheden er derfor intakt, så gæsten kan nyde et enkelt glas vin af de helt store uden at skulle købe en hel flaske. Andre spisesteder