Cock's & Cows

Amerikansk burger på Østerbro
Åbningstider:  Cocktailbar
Søn–Ons: 12:00 – 00:00
Tors – Lør: 12:00 – 02:00

Køkken:
Søn – Tors: 12:00 – 21:30
Fre – Lør: 12:00 – 22:30
Priser: Hovedretter fra 78,- til 115,-

Cocks & Cows har netop åbnet en helt ny restaurant på Rosenvængets Allé. Der er dømt klassisk amerikaner-stemning. På menuen vælger du en af de spændende hjemmelavede burgervarianter, f.eks. klassikeren med cheddar og bacon eller den meget populære og dybt syndige The Governator med cheddar, bacon og onion rings. Eller hvad med en burgerversion af den klassiske flæskestegssandwich?

Hver måned er der en ny Månedens Burger på kortet, som f.eks. kan være en fiskeburger eller andet spændende. Du kan vælge mellem flere side orders som bl.a. forskellige salater, twister fries, onion rings eller fries med salt & vinegar salt. Der er også barbecue kyllingevinger og forskellige saucer til at dyppe i. Hvis du går hele vejen kan du drikke en af de hjemmelavede milkshakes til. De er lavet på øko-fløde og fås i flere varianter – eksempelvis choco-espresso eller jordbær.

Og så er der cocktails, som man på Cocks & Cows tager lige så alvorligt som burgere. Et hurtigt blik henover hylderne bag baren vidner om en seriøs cocktailbar med kvalitets spiritus og styr på sagerne – der er klassikere som Tommys Margaritas og Cosmopolitans, men også andre kreationer på kortet – og det til meget rimelige penge.

Cock's & Cows

Rosenvængets Allé 6
2100 København Ø

Profil: Amerikansk burger på Østerbro

Åbningstider:
Cocktailbar
Søn–Ons: 12:00 – 00:00
Tors – Lør: 12:00 – 02:00

Køkken:
Søn – Tors: 12:00 – 21:30
Fre – Lør: 12:00 – 22:30

Priser:
Hovedretter fra 78,- til 115,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15754) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15754)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Cock's & Cows SP34
Sankt Peders Stræde 34

Cocks & Cows
Gammel Strand 34,

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Cock's & Cows

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cock's & Cows.

Skriv til Cock's & Cows

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: