Cock's & Cows
Restaurant

Cock's & Cows

Rosenvængets Allé 6 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Amerikansk burger restaurant

2.

Cocktail bar

3.

Tæt på Trianglen og Parken

Profil

Amerikansk burger på Østerbro

Pris
Hovedret

78 - 115

Åbningstider
Cocktailbar
Søn–Ons: 12:00 – 00:00
Tors – Lør: 12:00 – 02:00

Køkken:
Søn – Tors: 12:00 – 21:30
Fre – Lør: 12:00 – 22:30
Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Cocks & Cows har netop åbnet en helt ny restaurant på Rosenvængets Allé. Der er dømt klassisk amerikaner-stemning. På menuen vælger du en af de spændende hjemmelavede burgervarianter, f.eks. klassikeren med cheddar og bacon eller den meget populære og dybt syndige The Governator med cheddar, bacon og onion rings. Eller hvad med en burgerversion af den klassiske flæskestegssandwich?

Hver måned er der en ny Månedens Burger på kortet, som f.eks. kan være en fiskeburger eller andet spændende. Du kan vælge mellem flere side orders som bl.a. forskellige salater, twister fries, onion rings eller fries med salt & vinegar salt. Der er også barbecue kyllingevinger og forskellige saucer til at dyppe i. Hvis du går hele vejen kan du drikke en af de hjemmelavede milkshakes til. De er lavet på øko-fløde og fås i flere varianter – eksempelvis choco-espresso eller jordbær.

Og så er der cocktails, som man på Cocks & Cows tager lige så alvorligt som burgere. Et hurtigt blik henover hylderne bag baren vidner om en seriøs cocktailbar med kvalitets spiritus og styr på sagerne – der er klassikere som Tommys Margaritas og Cosmopolitans, men også andre kreationer på kortet – og det til meget rimelige penge.

Andre spisesteder

Bestil bord på Cock's & Cows

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cock's & Cows