Cocks & Cows
Restaurant

Cocks & Cows

Gammel Strand 34 | 1202 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Burger i spændende variationer

2.

Cocktailbar 

3.

Klassisk amerikanersteming

Profil

Burgerjoint og cocktailbar ved Gammel Strand

Pris
Hovedret

78 - 115

Åbningstider
Mandag-torsdag: 11-24
Weekender og helligdage: 11-02

Køkkenet er åbent
Mandag-lørdag: 11-22.30
Søndag fra 11-21.30
Det siger gæsterne
4.1

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.5 3.5
Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

 

Var det noget med en stor, svedig burger og en cocktail? Det kan du få til UG på burgerjointen Cocks & Cows på Gammel Strand. Der er dømt klassisk amerikanerstemning i de cool indrettede lokaler med rå murstensvægge, røde sofabænke og hyggelige båse. 

På menuen vælger du en af de spændende hjemmelavede burgervarianter, f.eks. klassikeren med cheddar og bacon eller den meget populære og dybt syndige The Governator med cheddar, bacon og onion rings. Eller hvad med en burgerversion af den klassiske flæskestegssandwich? Hver måned er der en ny Månedens Burger på kortet, som f.eks. kan være en fiskeburger eller andet spændende. 

Du kan vælge mellem flere side orders som bl.a. forskellige salater, twister fries, onion rings eller fries med salt & vinegar salt. Der er også barbecue kyllingevinger og forskellige saucer til at dyppe i. Hvis du går hele vejen kan du drikke en af de hjemmelavede milkshakes til. De er lavet på øko-fløde og fås i flere varianter – eksempelvis choco-espresso eller jordbær. Og så er der cocktails, som man på Cocks & Cows tager lige så alvorligt som burgere. Et hurtigt blik henover hylderne bag baren vidner om en seriøs cocktailbar med kvalitets spiritus og styr på sagerne – der er klassikere som Tommys Margaritas og Cosmopolitans, men også andre kreationer på kortet – og det til meget rimelige penge.

Andre spisesteder

Bestil bord på Cocks & Cows

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cocks & Cows