China Palace Restaurant
Restaurant

China Palace Restaurant

Vester Farimagsgade 1-3 | 1655 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kinesisk restaurant

2.

Buffet og a la carte

3.

Nær Vesterport st.

Profil

Kinesisk restaurant nær Hovedbanegården

Pris
Åbningstider

Alle dage: 12 - 23

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

China Palace har ligget på adressen i mange år, og er derfor godt kendt af lokale og velbesøgt af turister og forbipasserende. Det er som bekendt en kinesisk restaurant med et sydkinesisk køkken, da kokken er fra Sichuan Provinsen. - Det er nærmere betegnet Sichuan og Xiang køkkenet (hovedsageligt stærkt mad) samt Dim Sum. Betjeningen er god og personalet meget imødekommende.

Restauranten er meget rummelig og har plads til intet mindre end 105 gæster. Stedet fremstår lys og frisk med flere genstande og billeder, der indikerer, at du er på en traditionel kinesisk restaurant. Der er ydermere et VIP lokale med plads til 15 personer. Både køkkenet og personalet lægger vægt på, at de har flere års erfaring i at afholde arrangementer og servere mad til store selskaber i restauranten.

Menukortet er omfattende med retter der indeholder alt lige fra tofu til kylling, svinekød, and, seafood, vegetar og meget mere - så der er retter forenhver smag. Der er også sammensatte menuer med mellem 3 og 4 retter til blot omtrent 128 - til 188 per næse.

En dejlig kinesisk oase til sultne sjæle.

Andre spisesteder