"Never leave hungry" – sådan lyder mottoet for Carnivore Steak House, som har specialiseret sig i at servere store bøffer ad libitum.
Carnivore er især inspireret af den sydamerikanske og amerikanske kødkultur, og det betyder kød – og masser af det.
Har du ikke ekstrem kødsult, kan du dog sagtens nøjes med at bestille en steak á la carte. Er du derimod i godt proteinhumør, giver det god mening at bestille 'Green Light'-muligheden, hvor du ved bordet udstyres med en puck med en grøn og en rød side. Så længe den grønne side er oppe, får du serveret nye portioner grillet kød af den udskæring, du har valgt. Når du er mæt, vender du blot den røde side op, og så slutter kødfesten.
Udskæringerne, der tilbydes ad libitum er de velkendte og elskede steakklassikere ribeye, mørbrad og oksefilet.
Udover oksekødet er der også mulighed for at spise grillede lammekoteletter, kyllingebryst, ribs, hot wings eller måske bare en stor burger.
Til alle retter medfølger desuden fri salatbar, pommes frites, hvidløgsbrød og frit valg af sauce.
Følg med i events fra Carnivore på deres Facebook