Restaurant Cap Horn

Økologisk orienteret restaurant i skæve Nyhavn
Åbningstider:  Mandag - fredag: 10.00-24.00

Lørdag - søndag: 09.00-24.00
Priser: Hovedretter fra 105,- til 225,-

 

Cap Horn ligger langs den brostensbelagte kaj i charmerende smukke Nyhavn. Restauranten ligger i et af Nyhavns gamle huse, som tidligere var tilholdssted for både tørstige søfolk og letlevende damer. I begyndelsen af 90'erne omdannede kogekonen Camilla Plum stedet til en restaurant, hvor gode økologiske råvarer kom i centrum.

I dag er disse værdier stadig intakte, og alle restaurantens råvarer er derfor udvalgt med fokus på økologi og omtanke for miljøet.

Cap Horn fungerer både som frokost- og middagsrestaurant. Køkkenet tager udgangspunkt i sæsonens gode råvarer, der ofte også er økologiske. For eksempel kan du finde asparges på kortet i aspargessæsonen, stenbiderrogn og friske, danske jordbær, når de er allerbedst. Også øl, vin og kaffe fås i økologiske udgaver.

Du kan også spise brunch her i weekenden, mens du mandag til fredag fra 10-12 kan få en tallerken bacon og æg. Om søndagen spilles der jazz til brunchen. En gang om året aholdes et kæmpe økologisk madmarked på Cap Horn. Her kan du dufte til og smage på økologisk most, vin, marmelade ost, brød, øl, mel, friske krydderurter, årstidens grønne sager og meget mere. Kom og mød ildsjælene bag produkterne og lyt til hyggelig livejazz imens.

Selve restauranten emmer af svundne tider, og er fyldt med sømands-kitch og masser af sjove nipsting og effekter fra stedets lange historie. Der er gamle trægulve, forskellige ukurante stole og tallerkener og et åbent ildsted, som bidrager til stedets charmerende og varme stemning.

På restaurantens førstesal er der et flot festlokale med trægulv og sprossede vinduer. Franske døre deler lokalet, som flittigt bruges til fester og sammenkomster.

Om sommeren er der fuld gang i terrassen foran restauranten, hvor den gode Nyhavnsstemning folder sig ud i det gode vejr.

 

Restaurant Cap Horn

Nyhavn 21
1051 København K

Profil: Økologisk orienteret restaurant i skæve Nyhavn

Åbningstider:
Mandag - fredag: 10.00-24.00

Lørdag - søndag: 09.00-24.00

Frokost:
Alle dage: 12.00-17.00

Priser:
Hovedretter fra 105,- til 225,-
Frokost fra 60,- til 200,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=246) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=246)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Cap Horn

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Cap Horn.

Skriv til Cap Horn

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: