Restaurant Cap Horn
Restaurant

Restaurant Cap Horn

Nyhavn 21 | 1051 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

En af Danmarks første økologiske restauranter

2.

Lørdagsjazz og Afternoon tea

3.

Autentisk udtryk i charmerende Nyhavn

Profil

Økologisk orienteret restaurant i skæve Nyhavn

Pris
Frokost

60 - 200

Hovedret

105 - 225

Åbningstider

Søndag - onsdag: 10:00 - 23:00
Torsdag - lørdag: 10:00 - 24:00
Køkkenet åbner kl. 11 og lukker 1 time før.

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

 

Hygge og hjemlig atmosfære med ild i pejsen kendetegner Cap Horn, der også har titel som en af Danmarks første økologiske restauranter. Menukortet er inspireret af det skandinaviske og franske køkken og følger sæsonernes skiftende udbud af friske råvarer.

Cap Horn fungerer både som frokost- og middagsrestaurant. Køkkenet tager udgangspunkt i sæsonens friske økologiske råvarer med sølvmærket i økologi, hvilket betyder at der garanteres 60% - 90% økologi. 

En gang om året afholdes et kæmpe økologisk madmarked på Cap Horn. Her kan du dufte til og smage på økologisk most, vin, marmelade ost, brød, øl, mel, friske krydderurter, årstidens grønne sager og meget mere. Kom og mød ildsjælene bag produkterne og lyt til hyggelig livejazz imens.

Selve restauranten emmer af svundne tider, og er fyldt med sømands-kitch og masser af sjove nipsting og effekter fra stedets lange historie. Der er gamle trægulve, forskellige ukurante stole og tallerkener og et åbent ildsted, som bidrager til stedets charmerende og varme stemning. 

På restaurantens førstesal er der et flot festlokale med trægulv og sprossede vinduer. Franske døre deler lokalet, som flittigt bruges til fester og sammenkomster.

Om sommeren er der fuld gang i terrassen foran restauranten, hvor den gode Nyhavnsstemning folder sig ud i det gode vejr.

 

Andre spisesteder