Cafe Vik
Cafe

Cafe Vik

Ålekistevej 96 | 2720 Vanløse
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Populær cafe i Vanløse

2.

udeservering

3.

Legeområde

Profil

Café og gå-ud-sted i Vanløse

Pris
Hovedret

88 - 169

Åbningstider
Mandag-torsdag 11-24
Fredag-lørdag 11-02
Søndag 11-22

Køkkenet lukker hver dag klokken 21.30
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Café Vik er et af Vanløses få hotspots i weekenderne, hvor baren lokker med cocktail-nyklassikere som Gammel Have og Sex on The Beach. Men det er ikke kun de sene timers udskejelselsesmuligheder, som lokker det store stampublikum og andre sultne og tørstige forbi caféen.

For eksempel kan områdets børnefamilier glæde sig over både pusleborde på toiletterne, masser af plads til at vogte barnevogne ved de store vinduespartier og et lille legehjørne dedikeret til poderne. Her bliver der velvilligt smækket Disneyfilm på, så far og mor kan nydes deres brunch eller burger i fred og ro.

Især i solskinsvejr er Vik et besøg værd, for fortovets 40 pladser har sol på hele dagen og er der optaget uden døre, kan hele caféens frontparti åbnes op.

Mad og drikke

Menukortet er internationalt og præget af caféklassikere, hvor især brunchen og den enorme 'Vik's den Vilde' burger på blandt andet 350 gram oksekød, cocktailpølser og spejlæg er eftertragtede. Der føres et anstændigt udvalg af øl på fad og flaske fra Nørrebro Bryghus.

Selskaber

Caféen er delt op i to, hvor der i det ene lokale kan sidde selskaber op til 36 personer. Hele caféen kan også lejes af selskaber.

Andre spisesteder

Bestil bord på Cafe Vik

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Vik