Cafe Vik

Café og gå-ud-sted i Vanløse
Åbningstider:  Mandag-torsdag 11-24
Fredag-lørdag 11-02
Søndag 11-22

Køkkenet lukker hver dag klokken 21.30
Priser: Hovedretter fra 88,- til 169,-

Café Vik er et af Vanløses få hotspots i weekenderne, hvor baren lokker med cocktail-nyklassikere som Gammel Have og Sex on The Beach. Men det er ikke kun de sene timers udskejelselsesmuligheder, som lokker det store stampublikum og andre sultne og tørstige forbi caféen.

For eksempel kan områdets børnefamilier glæde sig over både pusleborde på toiletterne, masser af plads til at vogte barnevogne ved de store vinduespartier og et lille legehjørne dedikeret til poderne. Her bliver der velvilligt smækket Disneyfilm på, så far og mor kan nydes deres brunch eller burger i fred og ro.

Især i solskinsvejr er Vik et besøg værd, for fortovets 40 pladser har sol på hele dagen og er der optaget uden døre, kan hele caféens frontparti åbnes op.

Mad og drikke

Menukortet er internationalt og præget af caféklassikere, hvor især brunchen og den enorme 'Vik's den Vilde' burger på blandt andet 350 gram oksekød, cocktailpølser og spejlæg er eftertragtede. Der føres et anstændigt udvalg af øl på fad og flaske fra Nørrebro Bryghus.

Selskaber

Caféen er delt op i to, hvor der i det ene lokale kan sidde selskaber op til 36 personer. Hele caféen kan også lejes af selskaber.

Cafe Vik

Ålekistevej 96
2720 Vanløse

Profil: Café og gå-ud-sted i Vanløse

Åbningstider:
Mandag-torsdag 11-24
Fredag-lørdag 11-02
Søndag 11-22

Køkkenet lukker hver dag klokken 21.30

Priser:
Hovedretter fra 88,- til 169,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4905) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4905)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Cafe Vik

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Vik.

Skriv til Cafe Vik

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: