Café de Picasso

Spansk inspireret café på Lyngby Hovedgade
Åbningstider:  10-22

Café Picasso ligger yderst centralt i Lyngby tæt ved Magasin. Om sommeren er der et stort område med udeservering, der ligger på et solrigt sted. Caféen er spansk inspireret og adskillige retter er inspireret af det spanske køkken med et dejligt udvalg af tapas og en håndfuld andre varianter. Der er også mere traditionelle caféretter på menuen som salater, burgere, suppe og nachos, carpaccio eller sandwiches. Om aftenen eller midt på dagen alt efter, hvor meget det trækker er der også mere solide retter som plankebøf og velsmagende wok-retter. Der er iøvrigt et fint udvalg af desserter til de, der trænger til noget sødt.

Café Picasso afholder løbende forskellige arrangementer, som live musik til højtider. Samtidig med at du nyder både musik og mad, kan du gå på opdagelse i deres kunstudstilling. Der er en række kunstværker af Pablo Picasso, Dali, Renoir, Klimt og Muk Akman - og her taler vi næppe om den ægte vare. Afholder du fester kan der bestilles mad ud af huset. Det er muligt at sammensætte en menu i samarbejde med personalet med udgangspunkt i caféens menu.

Ring for at reservere et bord på: 57 88 88 98

 

 

Café de Picasso

Lyngby Hovedgade 37
2800 Kongens Lyngby

Profil: Spansk inspireret café på Lyngby Hovedgade

Åbningstider:
10-22

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15793) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15793)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Café de Picasso

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: