Cafe Okko

Cafe Okko

Læderstræde 28 | 1201
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Alsidig cafe med udeservering midt i København

Pris
Hovedret

128 - 159

Åbningstider

Søndag – onsdag 10:30 – 00:00
Torsdag 10:30 – 02:00
Fredag – lørdag 10:30 – 04:00

Café Okko frister med en central beliggenhed i Strædet, som formentlig er en af centrums hyggeligste gader. På Café Okko kan du tage en pause og trække vejret ved cafeens udeservering, hvor du kan nyde en kaffe eller en af caféens lækre anretninger, mens gadens liv passerer forbi.

Indenfor Café Okko hyggelig indrettet med varme farver på møblerne, let dæmpet belysning og blomster på bordene. Fra de fleste borde er der tilmed frit udsyn til den åbne bar og køkkenet.

På drikkemenuen finder du et stort udvalg af forskellige former for kaffe, drinks og shakede cocktails. Melder sulten sig, er der noget for enhver smag på menukortet. Her finder du klassisk cafémad som store burgere, sandwiches og nachos, men Café Okko tilbyder også større retter som pasta med flødesovs og chorizo, ribeye med bearnaise eller et stykke bagt laks med kryddersmør.

Café Okko er også stolte af deres brunch, som serveres hver dag fra kl. 10.30 til 16.00, og som er sammensat af en masse forskellige småretter. Du sammensætter selv din brunchtallerken ved at vælge de retter, du kunne tænke dig. Café Okko anbefaler tre-fire retter per person. Der er klassiske ting som røræg med bacon, spejlæg med røget skinke eller brunchpølser, men du finder også mere specielle ting som for eksempel grillede 'padrons', som er små spanske peberfrugter, som her tilsmages med parmesan og skovsyre.

Sving forbi Café Okko i Strædet, hvis følgende frister:

Stort udvalg på menukortet

Brunch fra 10:30-16    2 ens cocktails for 125,- fra 20:30 hver dag  Stor udeservering dekoreret med blomster    Central beliggenhed i København