Okko
Cafe

Okko

Læderstræde 28 | 1201 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk cafe med cocktailbar

2.

Sammensæt din egen brunch

3.

Centralt på Strædet tæt på Strøget

Profil

Spisested, cocktails og udeservering i stræderne

Pris
Hovedret

128 - 159

Åbningstider

Søndag – torsdag 11:45 – 22:00
Fredag – lørdag 11:45 – 00:45

Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Okko frister med en central beliggenhed i Strædet, som formentlig er en af centrums hyggeligste gader. Hos Okko kan du tage en pause og trække vejret ved cafeens udeservering, hvor du kan nyde en kaffe eller en af de lækre anretninger, mens gadens liv passerer forbi.

Indenfor er der hyggelig indrettet med varme farver på møblerne, let dæmpet belysning og blomster på bordene. Fra de fleste borde er der tilmed frit udsyn til den åbne bar og køkkenet.

På drikkemenuen finder du et stort udvalg af forskellige former for kaffe, drinks og shakede cocktails. Melder sulten sig, er der noget for enhver smag på menukortet. Her finder du klassisk cafémad som store burgere, sandwiches og nachos, men her tilbydes også større retter som pasta med flødesovs og chorizo, ribeye med bearnaise eller et stykke bagt laks med kryddersmør.

Okko er også stolte af deres brunch, som serveres hver dag fra kl. 10.30 til 16.00, og som er sammensat af en masse forskellige småretter. Du sammensætter selv din brunchtallerken ved at vælge de retter, du kunne tænke dig. Det anbefales at vælge tre-fire retter per person. Der er klassiske valg som røræg med bacon, spejlæg med røget skinke eller brunchpølser samt mere specielle ting som for eksempel grillede 'padrons', som er små spanske peberfrugter, som her tilsmages med parmesan og skovsyre.

Brunch fra 10:30-16    2 ens cocktails for 125,- fra 20:30 hver dag  Stor udeservering dekoreret med blomster    Central beliggenhed i København

 

Andre spisesteder