Cafe Korn Holbæk
Restaurant

Cafe Korn Holbæk

Ahlgade 10 | 4300
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hyggelig Cafe 

2.

Brunch Buffet

3.

Dejlig mad 

Profil

Cafe, købmandsbutik og spisehus med lokalt producerede råvarer

Pris
Åbningstider
Alle dage: kl. 10:00 - 21:00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Cafe Korn er en kombineret købmandsbutik, café og spisehus, som ligger lige i centrum af Holbæk. Konceptet er enkelt: Cafe Korn samler alle de bedste råvarer fra danske avlere og landmænd og udbyder dem i den indbydende butik i starten af Ahlgade. Stalddørssalget bliver så at sige bragt lige ind midt i byen, og du har derfor mulighed for at prøve en masse spændende produkter fra forskellige producenter, som du måske ellers skulle have ledt længe efter. Målet er at have et spændende sortiment af special varer på hylderne samt sunde og velsmagende færdiglavede retter.

Cafe Korn har både øl, saft, most, grøntsager, masser af lækkert kød og mange andre spændende produkter, såsom gavekurve og service.

Caféen byder på burgere, friske salater, frokostplatte, smørrebrød, sandwich samt nogle af Korn´s signaturretter. Hver lørdag og søndag finder man byens måske lækreste brunchbuffet, som står frisk og indbydende fra kl. 10-13. I hverdagene serveres brunchtallerkener fra kl. 10-12.

Aftenkortet som starter kl. 17:00 er fyldt med en smagfuld variation af burgere, salater samt Korn´s aftentallerken og en vegetar platte.

Alle retter kan bestilles som take away. Se også alle montrene med skønne retter, pakket i genbrugsglas, som kan tages med hjem til meget rimelige priser.

Cafeen har selskabslokale, som flittigt benyttes til Brunch, fødselsdage, barnedåb og andre herlige begivenheder.

Andre spisesteder