Cafe Korn Roskilde
Restaurant

Cafe Korn Roskilde

Skomagergade 42 | 4000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Cafe og købmandsbutik i Roskilde

Pris
Frokost

25 - 115

Hovedret

149 -

Menu

219 - 249

Åbningstider
Åben alle dage: kl.10:00 - 21:00

Cafe Korn er en kombineret købmandsbutik, café og spisehus, som ligger lige i centrum af Roskilde. Konceptet er enkelt: Cafe Korn samler alle de bedste råvarer fra lokale avlere og landmænd og udbyder dem i den indbydende butik i Skomagergade. Stalddørssalget bliver så at sige bragt lige ind midt i byen, og du har derfor mulighed for at prøve en masse spændende produkter fra forskellige producenter, som du måske ellers skulle have ledt længe efter. Målet er at have et spændende sortiment af special varer på hylderne samt sunde og velsmagende færdiglavede retter.

Cafe Korn har både øl, saft, most, grøntsager, masser af lækkert kød og mange andre spændende produkter, såsom gavekurve og service.

Caféen byder på burgere, friske salater, frokostplatte, smørrebrød, sandwich samt nogle af Korn´s signaturretter. Hver lørdag og søndag finder man byens måske lækreste brunchbuffet, som står frisk og indbydende fra kl. 10-13. I hverdagene serveres brunchtallerkener fra kl. 10-12. 

Aftenkortet som starter kl. 17:00 er fyldt med en smagfuld variation af burgere, salater samt Korn´s aftentallerken og en vegetar platte.

Alle retter kan bestilles som take away. Se også alle montrene med skønne retter, pakket i genbrugsglas, som kan tages med hjem til meget rimelige priser.

Festsalen er hyggelig og har plads til 50 gæster. Den bliver ofte benyttet til Brunch, fødselsdage, barnedåb og andre herlige begivenheder. 

 

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Cafe Korn Roskilde

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Korn Roskilde