Cafe Klimt
Restaurant

Cafe Klimt

Frederiksborggade 29 1360 København K | 1360
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Nyindrettet cafe med brunch, moderne smørrebrød og aftenretter

Pris
Frokost

69 - 125

Hovedret

99 - 199

Åbningstider
Mandag - Torsdag: 10:00-23:00
Fredag - Lørdag: 10:00-24:00
Søndag: 10:00-22:00
Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Cafe Klimt har ligget på Frederiksborggade nær Torvehallerne og Israels Plads i årtier. Nu blæser nye vinde dog på den gamle cafe, som de seneste to år har været under nye ejere og som netop har gennemgået en seriøs renovering.

Cafeen fremstår nu lys og indbydende med stole i lyst træ, tjekkede glødepærer over bordene og hyggelige kroge, hvor du kan slænge dig i en blød lænestol og læse et af de kvalitetsmagasiner, som altid står til fri afbenyttelse.

Menuen har også fået en gevaldig opdatering og byder nu på både en ny og opdateret brunch med økologiske æg, kvalitetspølser og bacon fra Hallegård og mange flere hjemmelavede lækkerier. Brunchen fås også vegetarisk. I weekenden serveres brunchen som buffet, inklusiv fri filterkaffe.

Café Klimt gør en dyd ud af at fremstille tingene fra bunden, så både sennep, ketchup og syltesager og marmelader er hjemmelavede.

Til frokost kan du gå ombord i Klimts udvalg af moderne smørrebrød, hvor du blandt andet finder en gedigen kartoffelmad og smørstegt rødspætte med hjemmerørt remoulade og økorugbrød.

Aftenkortet rummer cafeklassikere som burgere og diverse salater, men byder også på solide retter såsom smørstegt rødtunge, stegt unghanebryst med sky og syltede agurker eller en entrecôte med glace og stegte svampe til de kødsultne.

Drikkekortet byder på et godt udvalg af forskellige danske og udenlandske specialøl, og der serveres naturligvis også alt i kaffe, brygget på kvalitetsbønner fra Kontra Coffee.

Andre spisesteder