Cafe Klimt

Nyindrettet cafe med brunch, moderne smørrebrød og aftenretter
Åbningstider:  Mandag - Torsdag: 10:00-23:00
Fredag - Lørdag: 10:00-24:00
Søndag: 10:00-22:00
Priser: Hovedretter fra 99,- til 199,-

Cafe Klimt har ligget på Frederiksborggade nær Torvehallerne og Israels Plads i årtier. Nu blæser nye vinde dog på den gamle cafe, som de seneste to år har været under nye ejere og som netop har gennemgået en seriøs renovering.

Cafeen fremstår nu lys og indbydende med stole i lyst træ, tjekkede glødepærer over bordene og hyggelige kroge, hvor du kan slænge dig i en blød lænestol og læse et af de kvalitetsmagasiner, som altid står til fri afbenyttelse.

Menuen har også fået en gevaldig opdatering og byder nu på både en ny og opdateret brunch med økologiske æg, kvalitetspølser og bacon fra Hallegård og mange flere hjemmelavede lækkerier. Brunchen fås også vegetarisk. I weekenden serveres brunchen som buffet, inklusiv fri filterkaffe.

Café Klimt gør en dyd ud af at fremstille tingene fra bunden, så både sennep, ketchup og syltesager og marmelader er hjemmelavede.

Til frokost kan du gå ombord i Klimts udvalg af moderne smørrebrød, hvor du blandt andet finder en gedigen kartoffelmad og smørstegt rødspætte med hjemmerørt remoulade og økorugbrød.

Aftenkortet rummer cafeklassikere som burgere og diverse salater, men byder også på solide retter såsom smørstegt rødtunge, stegt unghanebryst med sky og syltede agurker eller en entrecôte med glace og stegte svampe til de kødsultne.

Drikkekortet byder på et godt udvalg af forskellige danske og udenlandske specialøl, og der serveres naturligvis også alt i kaffe, brygget på kvalitetsbønner fra Kontra Coffee.

Cafe Klimt

Frederiksborggade 29
1360 København K

Profil: Nyindrettet cafe med brunch, moderne smørrebrød og aftenretter

Åbningstider:
Mandag - Torsdag: 10:00-23:00
Fredag - Lørdag: 10:00-24:00
Søndag: 10:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 99,- til 199,-
Frokost fra 69,- til 125,-

array(0) { }

Brunch tallerkener i København

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4805) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4805)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cafe Klimt

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: