Café Jenners

Hyggelig café ved Mosede Strand
Åbningstider:  Mandag-lørdag: 11-22
Søndag: 11-21
Priser: Hovedretter fra 108,- til 188,-

Café Jenners er en hyggelig café på Mosede Strandvej i Greve. Beliggende mellem Karlslunde og Greve station og med busstoppested i gåafstand er det nemt at komme hertil, ligesom der er mulighed for parkering lige uden for caféen. 50 meter fra Café Jenners ligger badestranden, så stedet er et perfekt stop før eller efter badeturen.

Jenners råder over en stor udendørs terrasse, hvor kaffen og kagen kan nydes, men der er også hyggeligt i de lyse og luftige lokaler indenfor. På menuen finder du klassiske caferetter som nachos, pasta og salater, og Café Jenners er især kendt for sin store, åbne burger med 200 gram bøf og lidt mindre brød, samt sine nyfortolkninger af gamle grillretter som eksempelvis en flæskestegssandwich med langtidsstegt svinekam, hjemmelavet rødkål og syltede agurker. Til de mindste er der en børnemeu. Langt det meste på menuen leveres også ud af huset.

Man kan selvfølgelig også bare droppe forbi til en velskænket fadøl eller en god kop kaffe med hjemmelavet kage til. Om søndagen er der brunchbuffet fra 11-14, hvor køkkenet får frie hænder til at kreere søndagens udbud af lækkerier. Du kan dog altid være sikker på at møde de mest klassiske brunchemner som bacon, røræg, pølser, pandekager og wienerbrød. Børn under 12 år spiser brunch til halv pris. 

Café Jenners har desuden sit eget selskabslokale med plads til 40 gæster. Derudover leverer Café Jenners mad ud af huset til alle slags selskaber.

Hver fredag er der fredagsbar og livemusik fra klokken 16:00, så weekenden kan skydes ind på behørig vis.

Café Jenners

Mosede Strandvej 25
2670 Greve

Profil: Hyggelig café ved Mosede Strand

Åbningstider:
Mandag-lørdag: 11-22
Søndag: 11-21

Priser:
Hovedretter fra 108,- til 188,-
Frokost fra 78,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15167) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15167)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Jenners Dockside
Havnen 21

Jenners Seaside
Havnevej 20

Kystgaarden
Tinkerup Strandvej 8a

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Jenners

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café Jenners.

Skriv til Jenners

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: