Café Jenners

Café Jenners

Mosede Strandvej 25 | 2670
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 3.5
Profil

Hyggelig café med live musik ved Mosede Strand

Pris
Frokost

88 -

Hovedret

108 - 188

Åbningstider
Mandag-lørdag: 11-22
Søndag: 11-21

Café Jenners er en hyggelig café på Mosede Strandvej i Greve. Beliggende mellem Karlslunde og Greve station og med busstoppested i gåafstand er det nemt at komme hertil, ligesom der er mulighed for parkering lige uden for caféen. 50 meter fra Café Jenners ligger badestranden, så stedet er et perfekt stop før eller efter badeturen. Et populært sted sommer og vinter.

Værtsskabet er stort hos Heidi og Daniella, som i den grad går op i, at deres gæster har det godt. Så forvent at blive budt velkommen, få god mad og god service.

Jenners råder over en stor udendørs terrasse, hvor kaffen og kagen kan nydes, men der er også hyggeligt i de lyse og luftige lokaler indenfor. På menuen finder du klassiske caferetter som pasta, bl.a. med trøffel og frisklavede salater. Café Jenners er især kendt for sin Vesterhavs burger, Rugbrødssandwich samt en lækker thai ret, for dem som trænger til andre krydderier. Til de mindste er der børnemenu. Langt det meste på menuen kan leveres ud af huset.

Man kan selvfølgelig også bare droppe forbi til en velskænket fadøl eller en god kop kaffe med hjemmelavet kage til. Lørdag og søndag er der brunchbuffet fra 11-14, hvor køkkenet får frie hænder til at kreere et udbud af lækkerier. Du kan dog altid være sikker på at møde de mest klassiske brunchemner som bacon, røræg, pølser, pandekager og wienerbrød. Børn under 12 år spiser brunch til halv pris. 

Café Jenners har desuden sit eget selskabslokale med plads til 40 gæster. 

Hver fredag fra kl. 15:00 er der fredagsbar og livemusik i de ulige uger fra klokken 16:00, så weekenden kan skydes ind på behørig vis.

Bestil bord på Café Jenners

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café Jenners