Café Englen
Cafe

Café Englen

Studsgade 3 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Legendarisk café i Århus' latinerkvarter

Pris
Åbningstider


Det siger gæsterne
4.5

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Efter 24 år med samme ejer er Café Englen i Århus' latinerkvarter lidt af en legende indenfor cafégenren.

Caféen har altid været centrum for byens kulturliv, og blandt stamgæsterne finder man politikere, arkitekter og især mange journalister. Klientellet er blevet ældre i takt med deres stamcafé, og idag er Café Englen mere et ikon og et spisested end et egentlig gå i byen sted, som det var i gamle dage.

Menuen byder på caféretter med kraftig fransk inspiration. Om morgenen kan man fx få morgenmad og brunch, og til frokost er der der salater, sandwich, varme retter og den gode gamle engleburger "L'Histoire" på kortet. Om aftenen kan man selv sammensætte en 2- eller 3-retters menu blandt retter som chevre chaud, moules frites, créme brulee osv., eller man kan nøjes med en enkelt ret.

Vinkortet er først og fremmest italiensk, men man finder også franske og oversøiske flasker på kortet. Flere vine fås på glas, og man kan hver dag få 3 glas for 120 kroner.

Når vejret er til det, kan man sidde ude enten foran caféen eller i den smukke, sydlandsk indrettede gårdhave bagved. Der er ofte arrangementer på Café Englen, som det er værd at holde øje med, fx digtoplæsning om søndagen

Andre spisesteder