Cafe Chino
Cafe

Cafe Chino

Brandts Passage 6-8 | 5000 Odense
Casper
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Brunch menukort

2.

Charcuterie bræt

3.

Lækker cafe mad

Profil

Cafe for de kræsne i hjertet af Odense

Pris
Åbningstider
Mandag - torsdag: 9:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 9:00 - 24:00+
Søndag: 9:00 - 17:00
Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Cafe Chino er hyggeligt indrettet med små romantiske kroge samt afslappede miljøer for de flere. Så her er rig mulighed for at "gemme" sig lidt eller sidde ved de mange vinduer, hvis man gerne vil følge med i livet i Brandts Passage. 

Cafe Chino er bl.a. kendt for sin hjemmelavet brunch, som serveres flot anrettet på tallerken. Råvarerne hentes hos lokale og meget gerne økologiske landmænd. Fritterne er lavet af fynske økologiske kartofler og håndskæres hver morgen. Der har været et utal af kartoffelsorter igennem, før indehaver var tilfreds med smag og konsistens. Æggene er ligeledes friske og økologiske, osten er dansk og kunne være Vesterhavs ost, brunch pølserne kommer Nørresøby slagteren og selv leverpostejen er hjemmelavet. Brunchen sammensætter du selv ved at vælge 5 ud af mange lækre valgmuligheder. Din brunch serveres med brød, rugbrød og smør ad libitum. Flere tilvalg kan købes for en lille pris/stk. 

Charcuteri brættet fyldt med de lækkerier som du har lyst til, for her vælger man selv både antal og hvilke små hapser, som brættet skal dekoreres med. Nyd et skønt glas vin eller en kold øl til og få en hyggestund midt i Brandts Passage.

Den gode smag, de gode råvarer og det gode håndværk er gennemgående for caféens menukort, som desuden består af sandwiches, pastaretter, wok, suppe, lette retter, brætter, burgere, desserter og selvfølgelig lidt til dem under 12 år.

Baren byder på et godt vinkort, special øl, cocktails, retro drinks og spiritus i flere prisklasser, og er festen godt i gang fredag og lørdag, fortsætter hyggen til sent.

Brandts Passage er en del af Odenses latinerkvarter, som ligger op til byens gågader og tæt på parkeringskælderen.

 

Andre spisesteder