Cafe Chino

Cafe for de kræsne i hjertet af Odense
Åbningstider:  Mandag - torsdag: 9:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 9:00 - 24:00+
Søndag: 9:00 - 17:00

Cafe Chino er hyggeligt indrettet med små romantiske kroge samt afslappede miljøer for de flere. Så her er rig mulighed for at "gemme" sig lidt eller sidde ved de mange vinduer, hvis man gerne vil følge med i livet i Brandts Passage. 

Cafe Chino er bl.a. kendt for sin hjemmelavet brunch, som serveres flot anrettet på tallerken. Råvarerne hentes hos lokale og meget gerne økologiske landmænd. Fritterne er lavet af fynske økologiske kartofler og håndskæres hver morgen. Der har været et utal af kartoffelsorter igennem, før indehaver var tilfreds med smag og konsistens. Æggene er ligeledes friske og økologiske, osten er dansk og kunne være Vesterhavs ost, brunch pølserne kommer Nørresøby slagteren og selv leverpostejen er hjemmelavet. Brunchen sammensætter du selv ved at vælge 5 ud af mange lækre valgmuligheder. Din brunch serveres med brød, rugbrød og smør ad libitum. Flere tilvalg kan købes for en lille pris/stk. 

Den gode smag, de gode råvarer og det gode håndværk er gennemgående for caféens menukort, som desuden består af sandwiches, pastaretter, wok, suppe, lette retter, brætter, burgere, desserter og selvfølgelig lidt til dem under 12 år.

Baren byder på et godt vinkort, special øl, cocktails, retro drinks og spiritus i flere prisklasser, og er festen godt i gang fredag og lørdag, fortsætter hyggen til sent.

Brandts Passage er en del af Odenses latinerkvarter, som ligger op til byens gågader og tæt på parkeringskælderen.

 

Cafe Chino

Brandts Passage 6-8
5000 Odense C

Profil: Cafe for de kræsne i hjertet af Odense

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 9:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 9:00 - 24:00+
Søndag: 9:00 - 17:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17326) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17326)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cafe Chino

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: