Café A Østerbro

Café på Østerfælled Torv
Åbningstider:  Alle dage: 10.00 - 22.00​

Priser: Hovedretter fra 59,-

Cafe A på Østerfælled Torv slog dørene op i foråret 2015 og byder på både kaffe, brunch, frokost og aftenmenu. Cafeen råder over et stort udeservering​s-areal lige midt på torvet, men der er også 80 indendørs siddepladser i den rummelige cafe, hvis vejret ikke er til udendørs kaffeslabberas. 

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Café A Østerbro

Østerfælled Torv 26
2100 København Ø

Profil: Café på Østerfælled Torv

Åbningstider:
Alle dage: 10.00 - 22.00​

Priser:
Hovedretter fra 59,-
Frokost fra 49,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15786) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15786)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Café A Østerbro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: