Café A Østerbro
Cafe

Café A Østerbro

Østerfælled Torv 26 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Østerfælled Torv

2.

Klassiske Cafe retter

3.

Brunch

Profil

Café på Østerfælled Torv

Pris
Frokost

49 -

Hovedret

59 -

Åbningstider
Alle dage: 10.00 - 22.00?
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.7 3.7
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

Cafe A på Østerfælled Torv slog dørene op i foråret 2015 og byder på både kaffe, brunch, frokost og aftenmenu. Cafeen råder over et stort udeserverings-areal lige midt på torvet, men der er også 80 indendørs siddepladser i den rummelige cafe, hvis vejret ikke er til udendørs kaffeslabberas. 

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Café A Østerbro

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café A Østerbro