Cafe A i City 2
Cafe

Cafe A i City 2

City 2, Rød indgang, Hveen Boulevard | 2630 Taastrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk Cafe

2.

Brunch

3.

City2 med stor udeservering

Profil

billige, lækre cafe-retter

Pris
Hovedret

99 - 229

Åbningstider

Søn - tor: kl. 10 - 23

Fre - lør: kl. 10 - 24

Det siger gæsterne
3.5

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.7 3.7
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

Cafe A i City 2 byder på klassisk cafemad til lave priser i Vestegnens største shoppingcenter. Cafeen tilbyder brunch, frokost og aftenmenu, og som noget helt nyt tilbydes der nu også et udvalg af cheesecakes til kaffen. Cafe A ligger ved rød indgang ved siden af Silvan.

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 89 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet.

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere.

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Andre spisesteder