Cafe A i City 2

billige, lækre cafe-retter
Åbningstider:  10:00-22:00
Priser: Hovedretter fra 59,- til 89,-

Cafe A i City 2 byder på klassisk cafemad til lave priser i Vestegnens største shoppingcenter. Cafeen tilbyder brunch, frokost og aftenmenu, og som noget helt nyt tilbydes der nu også et udvalg af cheesecakes til kaffen. Cafe A ligger ved rød indgang ved siden af Silvan.

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Cafe A i City 2

City 2, Rød indgang, Hveen Boulevard
2630 Taastrup

Profil: billige, lækre cafe-retter

Åbningstider:
10:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 59,- til 89,-
Frokost fra 59,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15708) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15708)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cafe A i City 2

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: