Cafe A Amager

Café i Amager Centret
Åbningstider:  Alle dage: 10.00-22.00
Priser: Hovedretter fra 79,- til 99,-

Cafe A i Amager Centret er en hyggelig café-oase, der byder på brunch, frokost og aftenmenu. Her kan du slappe af mellem indkøbene med klassisk og velsmagende cafemad til rimelige penge.

Cafeen er en del af Cafe A-familien, som findes adskillige steder i og uden for København. Fælles for cafeerne er de rimelige priser og det varierede menukort, som bærer præg af inspiration fra flere forskellige verdenskøkkener. Til frokost og aften serveres for eksempel burger og sandwich, men du har også mulighed for at vælge forskellige pasta- og wokretter, nachos og sammenkogte gryderetter. Priserne starter ved 59 kroner, og alle retter har fri salatbar inkluderet. 

På Cafe A har du også mulighed for at starte dagen med Cafe As klassiske brunch til 59 kroner, som rummer alle de kendte brunchklassikere; bacon, røræg, yoghurt og pandekager med mere. 

Drikkekortet rummer alle de klassiske kaffedrikke, smoothies og juicer, men der er også mulighed for at vælge lidt drue fra et fornuftigt prissat vinkort. 

 

Cafe A Amager

Reberbanegade 3 1. sal.
2300 København S

Profil: Café i Amager Centret

Åbningstider:
Alle dage: 10.00-22.00

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 99,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15713) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15713)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Cafe A Amager

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: