Cafe Mango
Cafe

Cafe Mango

Taastrup Hovedgade 76 | 2630 Taastrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk cafe i hovedgaden

2.

Cocktailbar i weekenden

3.

Hyggelig terrasse med udeservering

Profil

Klassisk cafe i Taastrup med cocktailbar i weekenden

Pris
Frokost

69 - 159

Hovedret

119 - 269

Menu

359 - 419

Åbningstider

Søndag - torsdag: 10:00 - 23:00
Fredag - lørdag: 10:00 - 24:00

Hos Cafe Mango kan du nyde et klassisk cafemiljø med et smilende personale og når vejret tillader, en hyggelig terrasse med sol det meste af dagen og udeservering. Cafeen ligger i midten af Taastrup Hovedgade, som er kåret til at være en af Danmarks smukkeste gader med masser af butiksliv og parkering.

Indenfor er cafeen hyggelig delt op i mindre sektioner og plateauer, som giver gæsterne mulighed for at kunne tale sammen, uden at involvere nabobordet i samtalen, men alligevel være en del af cafe-livet. I weekenden sker det at åbningstiden udvides hvis der er god stemning i baren. 

Menukortet spænder bredt over hele dagen med brunch indtil kl. 14:00, populære caferetter som stjerneskud, pasta, sandwich, salat og burger, husets specials i form af chili con carne og bøf stroganoff og til aften efter kl. 17 åbner køkkenet også for forskellige steaks, lam og fisk. 

Man er altid velkommen til at komme ind til en god kop kaffe og har man en sød tand, er der dagens kage og et dessertkort. 

Om aftenen er der gerne stemning for en cocktail og torsdag til lørdag er der Happy Hour fra kl. 17 - 23, hvor man kan bestille 2 for 1´s pris. Baren frister med Espresso Martini, Strawberry Daiguiri, White Russian m.fl. så her er helt sikkert en af favoritterne at finde.

Bordbooking foretages online eller telefonisk, men cafeen er dynamisk, så man kan sagtens bare komme ind forbi og inden længe få en god plads.
Andre spisesteder