Cafe 98 
Cafe

Cafe 98 

Gl. Kongevej 9 | 1610 København V  
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Take away ( Gratis udbringning )

2.

Hyggelig cafe 

3.

Selskaber

Profil

Hyggelig og moderne cafe ved Planetariet

Pris
Frokost

79 - 129

Hovedret

89 - 195

Åbningstider

Man - Fre kl.11 -22.00

Lør - Søn kl.10 - 22.00

Cafe98 ligger på et hjørne af Gl. Kongevej med udepladser på begge sider og udsigt til Planetariet, som ligger ud til Sct. Jørgens Sø - så her er god grund til en spadseretur før eller efter maden. 

Indenfor er moderne og hyggeligt indrettet med komfortable stole ved smukke træborde og urbane loftslamper. Langs hele cafeen er der store vinduer, som kan åbnes, så det er som at sidde ude, blot hævet en anelse fra fortovet. 

Cafe 98 åbner hver dag kl. 10 og er klar med et klassisk menukort, heriblandt en brunchtallerken frem til kl. 14. En af de helt store populariteter er cafeens fish n´chips, som er lavet af sejfilet og serveret med lækre pommes frites og sauce tartare. 

Derudover rummer menukortet salater, sandwich, omelet og burgere samt aftenretter med steaks, pasta, småretter og enkelte specialiteter såsom Butterchicken.

Et hyggeligt sted at tage sig hen uanset om det er i forbindelse med underholdning, shoppetur eller bare at mødes med venner og bekendte.

Skal du i biografen, så vi din biobillet og få 10% på regningen.

Selskaber 

Cafe 98 har fantastiske muligheder når der skal være selskab. Få en god og uforpligtende snak med cafeen om hvad du ønsker dig til dit selskab.

Andre spisesteder