Café Krostuen hos Sortebro kro Odense
Cafe

Café Krostuen hos Sortebro kro Odense

Sejerskovvej 20 | 5260 Odense S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Smukkeste have

2.

Intime stuer

3.

Lækreste brunch, frokost og kaffe

Profil

Sommer Cafe i Den Fynske Landsby med fantastisk frokost

Pris
Frokost

75 - 155

Menu

245 -

Åbningstider

Onsdag - søndag: kl. 11 - 16

Frokost

Onsdag - søndag: kl. 11 - 16

Café Krostuen er en del af Sortebro Kro, som ligger i Den Fynske Landsby, men har sin egen indgang fra haven, så man behøver ikke gå via landsbyen for at komme ind og nyde de fantastisk omgivelser og den lækre mad. 

Café Krostuen er så hyggelig og har flere små intime stuer med forskellige indretninger fra en svunden tid og det er tydeligt, at kroen ønsker at give sine gæster en autentisk oplevelse sammen med enkel og genkendelig mad, men med stort fokus på smagen. 

Her serveres bl.a. pølser med brød, suppe, sandwiches, frikadeller med tilbehør, kaffe og kage - alt sammen hjemmelavet og med fokus på den gode smag. I weekenden kan der forudbestilles brunch som indeholder:

Kogt røget skinke - Pocheret æg med hollandaisesauce, croutons og purløg - Hønsesalat med purløg - Letrøget laks imperiale med rygeostcreme, syltede sennepskorn og karse - Ristet krydderpølse med grov sennep - Håndrørt ymer med honningristet granola og sirup - Gammel Knas (ost) med kvædekompot - Petit Rabarber trifli med makron - Landbrød, rugbrød og foccacia brød - Økologisk smør med Læsø sydesalt - Kaffe eller te.

Er vejret til det, bør man sidde ude i den dejlige have med store flotte træer og lade øjnene vandre på den velholdte gamle kro, som har huset gæster i flere menneskealdre. 

Andre spisesteder